SON DAKİKA
Hava Durumu

Adana Demirspor'da gözler Beşiktaş maçında

Adana Demirspor, Süper Lig'in 35. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Mavi Şimşekler, zorlu rakibi karşısında iyi bir mücadele sergilemeyi hedeflediği İstanbul deplasmanı için Teknik Direktör Mustafa Alper Avcı yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2025 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2025 12:19
Muhabir: ALİ GÜRELİ
Adana Demirspor'da gözler Beşiktaş maçında

Adana Demirspor, Beşiktaş maçı öncesindeki çalışmalarına kulüp tesislerinde devam etti. Isınma hareketleri ile başlayıp daha sonra pas ve top kontrolü çalışmalarıyla devam edilen antrenmanda, Teknik Direktör Mustafa Alper Avcı, oyuncularına oyun temposunu yüksek tutmaları ve rakip savunmayı hızlı geçmeleri gerektiğini vurguladı.

Çalışmanın son bölümde ise, hücum organizasyonları ve son vuruş çalışmaları yapıldı. Avcı, oyuncularına bireysel olarak da uyarılarda bulunarak, özellikle kaleye yakın bölgelerdeki son dokunuşların önemini tekrarladı.

Teknik Direktör Mustafa Alper Avcı, Beşiktaş maçının çok önemli olduğunu belirterek, “Zorlu bir deplasman maçına çıkacağız. Beşiktaş güçlü bir rakip. Ancak biz de bu maçta iyi bir mücadele örneği sergilemek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Avcı, “Savunmada dikkatli olmamız gerektiğini oyuncularıma sıkça hatırlatıyorum. Ligde 55 puanla dördüncü sırada her alan Beşiktaş’ın hücum hattı oldukça etkili. Bu nedenle savunmamızın sağlam olması çok önemli. Aynı zamanda hücumda da hızlı ve etkili oynamalıyız. Gol pozisyonlarını iyi değerlendirebilmeliyiz” şeklinde konuştu.

Süper Lig’e veda eden Adana Demirspor’un Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşma 11 Mayıs Pazar günü Beşiktaş Park Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Çağdaş Altay yönetecek. Erkan Akbulut ve Hüsnü Emre Çelimli yardımcı, İlker Yasin Avcı ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Mavi-lacivertliler, yarın yapılacak çalışmanın ardından İstanbul deplasmanına hareket edecek.

PFDK’dan ceza

Bu arada TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun dün yaptığı toplantıda almış olduğu kararlar kapsamında, Adana Demirspor’a  toplam 918 bin TL para cezası verildi.

Adana Demirspor’un, Göztepe müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT’nin 52/2. ve 46/1. maddeleri uyarınca 168 bin TL, aynı müsabakada taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT’nin 53/2. maddesi uyarınca 750 bin  TL para cezası ile cezalandırılmasına, seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verildi.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.