TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor'da hedef Fenerbahçe galibiyeti

TFF Trendyol Süper Lig takımlarından Yukatel Adana Demirspor, deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yoğun tempoyla sürdürüyor. Zorlu İstanbul deplasmanında galibiyet hedefine odaklanan mavi-lacivertliler, Avrupa hayali için ilk 5 içerisinde yer almak istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 10:22
Kaynak: AYDIN GÖKÇEOĞLU
Adana Demirspor'da hedef Fenerbahçe galibiyeti

TFF Trendyol Süper Lig takımlarından Yukatel Adana Demirspor, deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yoğun tempoyla sürdürüyor. Zorlu İstanbul deplasmanında galibiyet hedefine odaklanan  mavi-lacivertliler, Avrupa hayali için ilk 5 içerisinde yer almak istiyor.

Milli maç ve yerel seçim nedeniyle verilen arayı çok iyi değerlendirmek isteyen, Hatayspor ile yaptığı hazırlık maçını da Yusuf Sarı ile İzzet Çelik’in golleriyle 2-1 kazanan Adana Demirspor, Fenerbahçe maçına odaklandı. Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretinde kulüp tesislerinde ağır tempolu antrenman programı uygulayan mavi-lacivertli futbolcular, taktik ve teknik çalışmalar yaptı. Çalışmalarını ayak voleybolu ile sürdüren Adana Demirspor, Feberbahçe hazırlıklarına bugün de devam edecek.

 

Son üç hafta topladığı puanlarla yeniden çıkışa geçen Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Fenerbahçe deplasmanında hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Ligde kalan maçları da puan alarak geride bırakmak istediklerini dile getiren Karaman, Avrupa hayali için ilk 5 içerisinde yer almak istediklerini kaydetti.

Adana Demirspor, Fenerbahçe maçının ardından Kayserispor, Samsunspor, Galatasaray, İstanbulspor ve son haftada ise Antalya ile karşılaşacak.

Kaynak: AYDIN GÖKÇEOĞLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.