TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor'un gözde ismi Yusuf Erdoğan takıma veda etti

Takımda uzun süredir merak konusu olan ayrılık, sonunda gerçekleşti. Adana Demirspor'un sevilen kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan, duygusal bir mesaj ile takıma veda etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2024 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2024 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
Adana Demirspor'un gözde ismi Yusuf Erdoğan takıma veda etti

Adana Demirspor'un 31 yaşındaki kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan, takıma veda etti. Bu sezon sergilediği performansla dikkat çeken ve bir süredir ayrılacağı konuşulan Erdoğan, ayrılığını duygusal bir paylaşım ile duyurdu.

Erdoğan, veda mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Hayatta insanı en çok zorlayan şeylerden birisidir veda etmek. Nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Öncelikle birlikte mücadele ettiğim takım arkadaşlarıma, hocalarıma, bu süreçte bizimle birlikte emek vermiş olan tüm kulüp çalışanlarına ve yönetimimize; sayın Murat Sancak ve Metin Korkmaz’a ayrı ayrı teşekkürlerimi gönderiyorum. Teşekkürün hatta minnetin en büyüğünü ise bizleri bir an bile yalnız bırakmayan, desteğini asla bizden esirgemeyen, bizleri nerede olursak olalım aynı çatı altındaki bir aile gibi hissettiren büyük Adana Demirspor taraftarına… Burada olduğum süre boyunca üzerimde emeği olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu güzel şehirde, bu güzel taraftarla geçirdiğim günler benim için her zaman çok özel ve kıymetli olacak."

Yusuf Erdoğan, Adana Demirspor formasıyla geçirdiği iki sezon boyunca takımına katkı sağlayan performansıyla taraftarın sevgisini kazanmıştı. Erdoğan'ın ayrılığı, Adana Demirspor camiasında derin bir iz bırakacak gibi görünüyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.