Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası'na odaklandı

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu’nda Kahta 02 Spor ile yarın deplasmanda karşılaşacak. Mücadele, Adıyaman’ın Kahta ilçesindeki stadyumda oynanacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2025 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2025 11:35
Muhabir: ALİ GÜRELİ
Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası'na odaklandı

Ligde zor günler geçiren ve eksi 11 puanla son sırada yer alan Adana Demirspor, geçen hafta deplasmanda Bodrum FK’ya 3-1 mağlup olmuştu. Bu sonucun ardından Ziraat Türkiye Kupası’na odaklanan mavi-lacivertli ekip, teknik direktör Koray Palaz yönetiminde hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürdü.

Rakip Kahta 02 Spor ise 1. Eleme Turu’nda İskenderunspor’u 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükselmişti. İç sahadaki güçlü performansıyla dikkat çeken Kahta temsilcisi, yarın Adana Demirspor karşısında sürpriz peşinde olacak.

Adana Demirspor taraftarları ise mali kriz, puan silme cezası ve transfer yasağıyla sarsılan kulüplerinin bu karşılaşmadan nasıl bir sonuçla ayrılacağını merakla bekliyor. Ayrıca altyapıdan yetişen kaleci Deniz Eren Dönmezer ve forvet Ozan Demirbağ’ın transferiyle kan kaybeden takımın kupadaki performansı, camianın moral bulması açısından büyük önem taşıyor.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.