TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor'da Montella kararını verdi

Spor Toto Süper Lig'i 4. tamamlamasının yanı sıra Fenerbahçe'nin de Türkiye Kupası’nı almasıyla kulüp tarihinde ilk kez Avrupa Konferans Ligi'ne katılmaya hak kazanan Adana Demirspor'da Montella kararını verdi. Montella'nın yeni takımının Fenerbahçe olduğu bildirildi. Adana Demirspor'un sosyal medya hesabından da Montella ve ekibine teşekkür edildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2023 22:18
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2023 22:39
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana Demirspor'da Montella kararını verdi

Aydın GÖKÇEOĞLU

ADANA (İLKHABER) - Spor Toto Süper Lig 2022-23 sezonunu 69 puanla 4. sırada tamamlayan Adana Demirspor’un bu sezonda Avrupa’da mücadele etmeyi hak kazanması ile adı büyük kulüplerle de anılan Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın mavi-lacivertli kulüpte kalıp kalmayacağı merakla bekleniyordu.

Adana Demirspor taraftarlarının da görevine devam etmesini istediği Teknik Direktör Montella tercihini yaptı.

Fenerbahçe'de Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus Sarı-Lacivertli ekibe veda ederken, Adana Demirspor'un İtalyan çalıştırıcısı Montella ile anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak da katıldığı bir canlı yayında Montella ile yolların ayrıldığını açıklarken, kulübün sosyal medya hesabından da teşekkür mesajı yayınlandı. Mesajda şu ifadelere yer verildi:

353446370_822311979480291_7057593567070954560_n

"Büyük bir özveri ile kulübümüzü ve takımımızı hedeflerine ulaştırmak için tüm gayretiyle çalışarak teknik direktörlük görevi yapmış olan Sayın Vincenzo Montella ve ekibine sonsuz teşekkür ediyoruz.

Kulübümüzün kapılarının kendisine ve ekibine her zaman açık olduğunu bildirir, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.