Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Loğoğlu, Gençlik Yaz Kulübü çalışmalarını yerinde inceledi

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, GSB Gençlik Yaz Kulübü faaliyetlerini yerinde inceleyerek gençlerle buluştu. Loğoğlu, gençlerin spor, sanat ve kültür etkinliklerine gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2025 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2025 13:33
Kaynak: BÜLTEN
Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Loğoğlu, Gençlik Yaz Kulübü çalışmalarını yerinde inceledi

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, Adana Gençlik Merkezi’nde devam eden GSB Gençlik Yaz Kulübü faaliyetlerini ziyaret etti. Gençlerle bir araya gelen Loğoğlu, spor, sanat ve kültür etkinliklerine gösterilen yoğun ilgiyi yerinde gözlemleyerek, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören yaz kulübü programı, bu yıl da 9–12 ve 13–15 yaş gruplarına yönelik zengin içerikle 30 Haziran – 6 Eylül 2025 tarihleri arasında 10 dönem halinde Adana’daki 6 gençlik merkezinde eş zamanlı olarak devam ediyor. Programda spor, sanat, kültür ve kişisel gelişim alanlarında çeşitli atölye ve etkinlikler yer alıyor.

“Gençlerimizi yaz tatilinde gençlik merkezlerimize bekliyoruz”

İl Müdürü Loğoğlu, “Gençlerimizin yaz tatillerini verimli ve güvenli bir ortamda geçirmelerini sağlamak, onların sosyal, kültürel ve sportif alanlarda gelişimlerine katkı sunmak bizler için çok değerli. GSB Gençlik Yaz Kulübü bu anlamda önemli bir rol üstleniyor. Gençlerimizi yaz tatilini değerlendirmek üzere Gençlik Merkezleri’mize bekliyoruz” diye ifade etti.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.