TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanalı Hentbol Takımı Bilecik'te birinci oldu

10-13 Ağustos tarihleri arasında Bilecik’te gerçekleşen Anadolu Yıldızlar Ligi Osman Bayrakdar sezonu Hentbol yarı final müsabakalarında Adanalı Hentbol Takımımı birinci oldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2023 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2023 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adanalı Hentbol Takımı Bilecik'te birinci oldu

İBRAHİM BAYSAL 

ADANA (İLKHABER) - Anadolu Yıldızlar Ligi Osman Bayrakdar sezonu Hentbol yarı final müsabakaları 10-13 Ağustos tarihleri arasında 16 ilden toplam 336 sporcunun katılımıyla Bilecik’te gerçekleşti. Heyecan dolu karşılaşmalara Manisa, Bursa, İzmir, Uşak, Sivas, İstanbul, Ankara, Adana, Sakarya, Karaman, Hatay, Konya, Muğla, Aksaray, Mersin ve Kahramanmaraş illerinden gelen sporcuların katıldığı Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Hentbol Müsabakalarında Adana Karması Hentbol Takımı birinci oldu. 

Birinci olan Hentbol takımı ile ilgili tweet atan Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, "Tebrikler sporcularımıza, hocalarına ve emeği geçenlere." dedi.

Müsabakalarda dereceye giren takımlar 21-27 Ağustos tarihleri arasında Aydın’da düzenlenecek olan Analig Hentbol Türkiye Birinciliği Müsabakalarında birincilik için yarışacaklar. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.