SON DAKİKA
Hava Durumu

Adanaspor'da Hakan Keleş dönemi başlıyor

TFF Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında deplasmanda Pendikspor'a 1-0 yenilen Adanaspor'da Yusuf Şimşek ile yolların ayrılmasının ardından, teknik direktör Hakan Keleş dönemi başlayacağı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2025 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2025 14:28
Muhabir: Gamze Pehlivan
Adanaspor'da Hakan Keleş dönemi başlıyor

TFF 1. Lig'de 16 puanla 19. sırada yer alan Adanaspor'da Pendikspor yenilgisinin ardından kırılma yaşandı. Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında 30 Ağustos'ta deplasmanda oynadıkları Manisa FK maçı öncesi rahatsızlanarak yaşamını kaybeden Teknik Direktörü Sol Bamba ile lige başlayan, François Ciccolini ile yola devam eden, Ciccolini’nin takımdan ayrılması ile yerine Kemal Kılıç'ın geldiği Adanaspor'da, yenilgiler devam etti. Kılıç'ın yerine göreve başlayan Yusuf Şimşek'le de Pendik mağlubiyeti ile yollar ayrıldı.

adanaspor

Ergin Göleli başkanlığındaki yeni yönetimin, Yusuf Şimşek'in yerine 53 yaşındaki tecrübeli hoca Hakan Keleş ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Adanaspor ile resmi sözleşme imzalaması beklenen Hakan Keleş, teknik direktörlük kariyerinde Sivasspor, Giresunspor, Konyaspor ve Kasımpaşa takımlarını çalıştırdı.

Keleş, Kasımpaşa'da 8 maçta 2 galibiyet, 5 beraberlik ile 1 yenilgi elde etti ve 1.38 puan ortalamasını tutturdu.Adanaspor, 23. haftada Manisa ile Yeni Adana Stadyumu'nda karşılaşacak

Kaynak: Gamze Pehlivan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.