TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor, kritik Bodrum maçının başlama saatini bekliyor

TFF Trendyol 1. Lig takımlarından Adanaspor, 30 hafta programına göre bugün karşılaşacağı kritik Bodrum FK maçının başlama saatini bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 09:59
Kaynak: ALİ GÜRELİ
Adanaspor, kritik Bodrum maçının başlama saatini bekliyor

TFF Trendyol 1. Lig takımlarından Adanaspor, 30 hafta programına göre bugün karşılaşacağı kritik Bodrum FK  maçının başlama saatini bekliyor.

Ligin 29. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan turuncu-beyazlı ekip, bugün konuk edeceği Bodrum FK maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Kemal Kılıç nezaretinde Çatalan Tesisleri'nde teknik ve taktik çalışmalar gerçekleştiren turuncu-beyazlılar, yoğun bir antrenman programı uyguladı.

Ligde 48 puanla 6. sırada yer alan rakibi Bodrum FK’yı evine puansız göndermenin hesaplarını yapan Adana ekibi, maç saatini beklemeye başladı.

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, "Bodrum maçında sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bu ve kalan maçlar bizim için çok önemli. Futbolcularıma güveniyorum. Taraftarlarımızdan da bu önemli maçta destek bekliyorum" dedi.

Adanaspor-Bodrum FK maçı, bugün Yeni Adana Stadyumu'nda saat 20.00'da başlayacak. Karşılaşmayı, Yasin Kol yönetecek. Oğuz Kağan Çalışır ve Mahmut Gülle yardımcı hakemler olarak görev alacak.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.