TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor’un Altay kadrosu belli oldu

Trendyol 1. Lig’de düşme potasında yer alan Adanaspor’un, ligin 33. Hafta maçında deplasmanında karşılaşacağı Altayspor kadrosu belli oldu. Kritik maçta mutlak galibiyet hedefleyen turuncu-beyazlılar, 3 puanı alıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2024 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
Adanaspor’un Altay kadrosu belli oldu

Trendyol 1. Ligde son viraja girilirken, düşme poatsından kurtulmanın hesabını yapan Adanaspor, Altay deplasmanından puan arayacak. Bu sezon istikrarsız süreç geçiren ve düşme hattında yer alan Adanaspor, Altayspor karşısında 3 puanı alıp önümüzdeki hafta Bandırma ekibiyle kendi evinde yapacağı karşılaşma ile sezonu tamamlayacak.

İlkhaber Gazetesi'nden Emre EKİCİ'nin haberine göre; İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmanın hakemi Erkan Özdamar olacak. Özdamar’ın yardımcıları olarak Özgür Ertem ile Serdar Osman Akarsu görev yapacak. 4. Hakem ise Tolga Akbaba görev yapacak.

Turuncu-beyazlıların Altay kadrosu şöyle; Kalede Ferhat, geride Fatih-Kubilay-Hüseyin Öztürk-Ferhat orta alanda Mehmet Taş -A. Dabo-Harun- Amadou Ciss  ve ileride-Yepie Yepie-Fernandes..

Ev sahibi ekip Altay ise; Ozan), Yusuf, Eren, Salih, Enes Yetkin, Tugay, Mehmet Gündüz, Enes Öğrüce, Kuban, Deniz Kadah, Özgür Özkaya 11’i ile sahaya çıkacak.

Altay deplasmanı

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.