TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor yönetimine taraftar tepkisi

TFF Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, Manisa maçının bilet fiyatını açıkladı. Bazı taraftarlar, "Takım can çekişiyor, siz umursamaz bir hal içerisindesiniz. Bilet fiyatlarını öğrencilere bedava yapsanız ne olur." şeklinde tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 14:20
Kaynak: İBRAHİM BAYSAL
Adanaspor yönetimine taraftar tepkisi

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, Manisa maçının bilet fiyatını açıkladı. Bazı taraftarlar, "Takım can çekişiyor, siz umursamaz bir hal içerisindesiniz. Bilet fiyatlarını öğrencilere bedava yapsanız ne olur." şeklinde tepki gösterdi.

TFF 1. Lig'in Adana temsilcisi turuncu-beyazlılar, ligde kalma umuduyla çıktığı sezonun geçen haftaki deplasman maçında Çorum FK'ya 2-0 yenilerek evine eli boş döndü. Bu hafta sonu Manisa FK'yı konuk edecek olan turuncu-beyazlılar hazırlıklarını sürdürürken, kulüp yönetimi tarafından da maç biletinin fiyatı açıklandı. Açıklamaya göre, bilet fiyatının, maraton tribünü için 50 TL olduğu duyuruldu.

Sezon boyunca beklentileri karşılayamayan ve inişli çıkışlı bir grafik çizen Adanaspor'dan yapılan bu açıklamadan sonra, bazı taraftarlar ise tepkilerini dile getirdi.

Yapılan bir eleştiride, "Bu maçın önemini hala yönetim olarak anlayamadınız. Sizin yapamadığınızı taraftar yapmaya çalışıyor. Şu bilet fiyatlarını öğrencilere bedava yapsanız ne olur. Bir defa da doğru bir iş yapın Allah aşkına. Takım can çekişiyor ve siz umursamaz bir hal içerisindesiniz. Doğru bir adımınızı bekliyoruz" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: İBRAHİM BAYSAL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.