TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Koç: Galatasaray, ülke için beka problemi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'a karşı çok keskin ifadeler kullandı! "Galatasaray, Türk futbolunun beka sorunudur" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2024 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2024 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
Ali Koç: Galatasaray, ülke için beka problemi

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kızışırken, Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabet giderek artıyor. İki ezeli rakip, saha içindeki çekişmenin yanı sıra saha dışında da yoğun bir mücadele sergiliyor. Son olarak, Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 mağlup etmesinin ardından Galatasaray cephesinden ardı ardına sert açıklamalar gelmişti. Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç, gündeme ilişkin düzenlediği basın toplantısında sert ifadeler kullandı.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı giderek kızışırken, Fenerbahçe son maçında Pendikspor'u 4-1 yenerek önemli bir galibiyet elde etmişti. Ancak, maçın ardından rakip Galatasaray cephesinden hakem kararları ve Fenerbahçe oyuncularıyla ilgili sert açıklamalar gelmiş ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) ceza beklentisi oluşmuştu.

"BÖYLE BİR TOPLANTI YAPMAK ZORUNDA OLDUĞUM İÇİN ÜZGÜNÜM"

"Son dönemde gündem dinamik, iddialar iftiralar yoğun biz de gerekli cevapları vermedik bu yüzden bugün biraz zamanınızı alacağız. Böyle bir basın toplatası yapmak zorunda olduğum için üzgünüm."

'Çanakkale, bölücülük, ananas' gibi deli saçması söylemler içerisindeler...'

“Bu toplantının öznesi, rakibimiz olacak çünkü rakibimiz son dönemlerde 'proje, Çanakkale, bölücülük, ananas' gibi deli saçması söylemler içerisinde. Birazcık onlara ve ülkemize onları hatırlatmayı amaçlıyorum. Rakibimizin başkanından, yöneticilerine... Sporu düşürdüğü seviye mezbahtan aşağıda. Bizim camiamızı tahrik ederek, milyonları kışkırtarak suç işliyorlar. Buna dur diyebilen bir TFF yok, başka bir yer de yok."

ananas

Ali Koç'tan Galatasaray'a Yönelik Sert İddialar

"Galatasaray'ın Türk futbolunda nasıl bir beka sorunu olduğunu kanıtlarla anlatacağım. Galatasaray yöneticilerinin istediklerini almak için ne yönlere başvurduğunu anlatacağım. Hayallerle değil, istatistikler ve gerçeklerle konuşacağım."

"Bu kulübün kötülükte ve riyakarlıkta da Şampiyonlar Ligi'nde olduğunu, kazanmak için her şeyin mübah olduğu şeklinde davrandığını anlayacağınızı düşünüyorum. Algılarla, kısa sürekli mutlu olabilirler. Sonunda tarihin sonunda yer alan kirli ilişkileri, başarı için yaptıkları türlü türlü halleri çıkacaktır." 

''Bizden 8-9 milyon euro isteyen oyuncuları, 3 milyon euroya oynatıyorlar! TFF'ye soracağız...''

"Pazar günü bir futbolcularına imaj hakları yüzünden para ödemedikleri çıktı. Bunları TFF'ye soracağız. Ancak kılıfına uydurmakta üstlerine yoktur. Bizden 8-9 milyon euro isteyen oyuncuları, 3 milyon euroya oynatıyorlar. Herhalde İstanbul'un o yakasında daha fazla oksijen var. Olimpiu Morutan'ı 3 milyon euroya satmışlar. Şahsen 'Bravo, keşke bizde de böyle sihirbaz olsa' dedim. İşin öyle olmadığını anladık. 3 milyon euroya satılan oyuncu, belli bir maça çıkarsa o para ödeniyormuş. Kulübü de ilk 11'de oynatmıyor. Acaba 3 milyon euro, limit açmada kullanıldı mı? Bunu öğreneceğiz. Cedric Bakambu'nun Real Betis'e transferinde de yanlış bilgi verdiler. Real Betis'in 5+5 milyon euro ödeyeceğini öğrendik. Müthiş! İlerleyen günlerde söz konusu kulübün başkanının açıklamalarıyla işin aslını öğrendik."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.