TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antony, eski kız arkadaşına saldırıda bulunduğu iddiası sonrası milli takım kadrosundan çıkarıldı

Brezilya Futbol Federasyonu, eski kız arkadaşına fiziksel saldırıda bulunduğu iddia edilen Manchester United’ın 23 yaşındaki futbolcusu Antony’nin, milli takım aday kadrosundan çıkardığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2023 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2023 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Antony, eski kız arkadaşına saldırıda bulunduğu iddiası sonrası milli takım kadrosundan çıkarıldı

Brezilya Futbol Federasyonu, eski kız arkadaşına fiziksel saldırıda bulunduğuna yönelik çıkan haberlerin ardından Manchester United’da top koşturan Antony’nin milli takım aday kadrosundan çıkardığını duyurdu. Federasyondan konuyla ilgili yapılan açıklamada, ortaya çıkan durumun kamuoyunda tartışmaya sebep olması ve araştırılması nedeniyle böyle bir kararın alındığı bildirildi.
Hakkında çıkan iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yalanlayan 23 yaşındaki futbolcu, suçlamaların gerçeği yansıtmadığını ve ortaya çıkan kanıtların, suçsuz olduğunu göstereceğini ifade etti.
Brezilya Milli Takımı’nda 15 maçta görev alan ve 2 gol katkısı sağlayan Antony, geride kalan sezonda Manchester ekibiyle toplamda 47 karşılaşmada 10 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

“GÖĞSÜME YUMRUK ATTI, SİLİKON TERS DÖNDÜ”
İddiaya göre ikinci saldırı bu yıl 15 Ocak’ta Manchester’da gerçekleşti. United’ın Manchester City karşısında aldığı 2-1’lik galibiyetten bir gün sonra.

Habere göre, Cavallin dört yıldızlı Hyatt Regency otelindeki odasında tıbbi yardıma ihtiyaç duydu. “Göğsüme yumruk attı ve silikon ters döndü” dedi ve ekledi: “‘Seni incitmek istememiştim, bir kazaydı, yumruk değildi. Sadece seni duvara yasladım’ dedi.”

Cavallin’in saldırı sırasında başından aldığını söylediği yara bir fotoğrafta görülüyor.

6787898

5465

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.