TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ATDSK’da Cumhuriyet coşkusu

Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) kortlarında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2023 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2023 11:14
Kaynak: SERHAT AKARSU
ATDSK’da Cumhuriyet coşkusu

SERHAT AKARSU

ADANA (İLKHABER) - Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) kortlarında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümünü kutlamak amacıyla CTN Group'un sponsorluğunda gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası sona erdi. Bir ay süren turnuvada 300'den fazla tenisçi yarıştı ve ödül töreni, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünde gerçekleştirildi.

Törende, ATDSK kortları Türk bayraklarıyla donatıldı ve Cumhuriyet'in 100. yılı için özel olarak bestelenen marşlar ve şarkılar seslendirildi. Turnuvanın şampiyonlarına, finalistlerine ve üçüncüsü olan tenisçilere kupalarının yanı sıra raket, tenis çantası, kordaj, tenis topu ve tişört gibi hediyeler takdim edildi.

atdsk3

ATDSK Yönetim Kurulu Üyesi ve sponsor CTN Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Çetin, turnuvaya sponsor olmaktan gurur duyduklarını belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti, 100. yılını kutluyor ve inanıyorum ki Cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacak ve yaşatılacaktır. Bugün bağımsız ve özgür bir şekilde yaşayabiliyorsak, bunu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz." dedi. Özkan Çetin'e teşekkür eden ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin de, Türkiye Cumhuriyeti'nin laik, demokratik ve özgür bir şekilde yaşanmasının Atatürk'ün büyük eseri olan Cumhuriyet sayesinde gerçekleşebildiğini vurguladı. Keskin ayrıca, ATDSK olarak Türk sporcuları yetiştirmenin ve Cumhuriyet'e sahip çıkan sporcular yetiştirmenin önemli olduğunu belirtti.

atdsk5

Ödül töreni, Eren Yalçın ve orkestrasının canlı performansı ile renklendi. Katılımcılar 10. Yıl Marşı ve İzmir Marşı'nı seslendirdi.

CTN Group 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası'nda kazananlar şu şekilde:

Kadınlar:

Master Grubu: Saime Üreten, Eylem Cot, Cennet Başlama A Grubu: Pakize Büyük, Ayşe Adamhasan, Dilara Ergünay B Grubu: İlkin Köklü, İnci Taşkın, Kübra İsanç C Grubu: Ekin Tunçer, Selin Kılıçarslan, Gamze Alınç

Erkekler:

Master Grubu: Onur Homurlu, Abdurrahman Gündeşlioğlu, Oğuz Uyar A Grubu: Sercan Eşme, Orhan Tuma, Sezer Banlı B Grubu: Hakan Başlama, Hakan Yardımcı, Arif Kamil Adapazarı C Grubu: Barış Sülü, Kemal Göğüsgeren, Merthan Tunay.

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.