TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avrupa Ligi'nde heyecan dorukta: Brighton - Roma karşılaşması ne zaman?

Avrupa Ligi'nde heyecan dorukta! Brighton ile Roma arasındaki karşılaşma için geri sayım başladı. Peki, bu kritik mücadele ne zaman?

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2024 23:00
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2024 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
Avrupa Ligi'nde heyecan dorukta: Brighton - Roma karşılaşması ne zaman?

Roma, ilk maçta rakibini 4-0 mağlup etmişti. Brighton'un turu geçebilmesi için bu maçta en az 4 farklı galibiyet alması gerekiyor. Brighton, taraftarı önünde Roma'yı mağlup etmek için sahaya çıkacak.

Bu karşılaşma, Roma'nın çeyrek finale yürüyüşünde kritik bir adım olacak mı? Yoksa Brighton, zorlu mücadelede sürpriz bir sonuçla karşımıza mı çıkacak?

Avrupa'nın kulüp düzeyindeki ikinci en büyük organizasyonu olan Avrupa Ligi'nde son 16 turu, Brighton ile Roma arasında gerçekleşecek mücadeleyle devam ediyor. İlk maçta Roma, rakibini 4-0 mağlup ederek tur öncesinde büyük avantaj elde etti. Ancak Brighton, kendi sahasında Roma'yı mağlup ederek mucizevi bir tur geçişine imza atmayı hedefliyor.

Maçın Tarihi ve Saati

Avrupa Ligi son 16 turu kapsamında, Brighton ile Roma arasındaki mücadele 14 Mart Perşembe günü saat 23:00'te gerçekleşecek.

Yayın Kanalı 

Karşılaşma, Exxen üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Roma: Son Durum

Roma, Avrupa Ligi G Grubu'nda mücadele etti. Toplam 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. İtalyan temsilcisi, bu maçlarda 12 gol atarken kalesinde 4 gol gördü.

Brighton: Son Durum

Brighton, Avrupa Ligi B Grubu'nu lider tamamladı. Grup aşamasında 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Marsilya, Ajax ve AEK gibi güçlü rakipleri geride bırakan Brighton, bu maçlarda toplam 4 gol atarken kalesinde 1 gol gördü.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.