TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avrupa Üçüncüsü Halterciden Başkan Akay’a teşekkür ziyareti

Adana’da Seyhan Belediyespor ’un milli haltercisi Sara Yenigün, Avrupa Halter Şampiyonası’nda Büyük kadınlar kategorisinde Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2023 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2023 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Avrupa Üçüncüsü Halterciden Başkan Akay’a teşekkür ziyareti

EMRE EKİCİ

ADANA (İLKHABER) – Adana’da Seyhan Belediyespor ’un milli haltercisi Sara Yenigün, Avrupa Halter Şampiyonası’nda Büyük kadınlar kategorisinde Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Yenigün, Halter İl temsilcisi Yakup Çiçek ile birlikte Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı ziyaret ederek desteğinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Akay, “Halter branşında geçmişte önemli başarıların altına imza atılan Adana’mızda eski günleri yeniden yakalayabilmek için imkanlar dahilinde yapacağımız çalışmalar ile haltere meraklı gençlerimizi teşvik edeceğiz. Milli sporcumuz Sara Yenigün’ü şampiyonadan bronz madalya ile dönmesinden dolayı kutluyorum. Her zaman de yanındayız. Önümüzdeki müsabakalar içinde başarılar diliyorum.” dedi.

Sara Yenigün, “Belediye Başkanımızın spora ve sporcuya olan bakış açısı bir sporcu olarak beni son derece mutlu etmekte. Avrupa şampiyonasında elde ettiğim başarıyı başkanımıza armağan ediyorum. Bundan sonraki hedefim Dünya şampiyonasında yer alıp ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek başarı çıtasını yükseltmek. Bunun içinde daha çok çalışacağım” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.