TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş BOA, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finalinde ikinci oldu: Hacıyakupoğlu ve Nogic hakemlere tepki

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finalinde London Lions'a mağlup olarak şampiyonluğu kaçıran Beşiktaş BOA'da, yardımcı antrenör Emre Hacıyakupoğlu hakem ekibine tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2024 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2024 09:46
Kaynak: Haber Merkezi
Beşiktaş BOA, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finalinde ikinci oldu: Hacıyakupoğlu ve Nogic hakemlere tepki

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nın heyecan dolu final rövanş maçında Beşiktaş BOA, Londra'da bulunan London Lions'a karşı mücadele etti. Beşiktaş, 81-70'lik skorla rakibine mağlup olarak turnuvayı ikinci sırada tamamladı.

Maçın ardından Beşiktaş BOA ekibinde, yardımcı antrenör Emre Hacıyakupoğlu hakem ekibine yönelik bir tepki gösterdi. Müsabakanın kritik anlarında alınan kararlara itiraz eden Hacıyakupoğlu, hakemlerin kararlarını sert bir şekilde eleştirdi.

Beşiktaş BOA'nın şampiyonluk için verdiği mücadele ve finaldeki performansı, takımın uluslararası alanda ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi. Ancak bu kez şampiyonluk kupası kaçsa da, Beşiktaş BOA'nın performansı ve tutkusu, taraftarların takdirini kazandı.

HACIYAKUPOĞLU VE NOGİC HAYAL KIRIKLIĞINI PAYLAŞTI

Copper Box Arena'da gerçekleşen FIBA Kadınlar Avrupa Kupası final maçının ardından, Beşiktaş BOA'nın yardımcı antrenörü Emre Hacıyakupoğlu ve önemli oyuncularından Jovana Nogic, duygularını paylaşmak üzere basın toplantısında bir araya geldi. Maçın sonucundan duydukları hayal kırıklığını ifade eden Hacıyakupoğlu ve Nogic, zorlu mücadelenin ardından yaşadıkları duyguları açıkça dile getirdi

Hacıyakupoğlu, basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Öncelikle Londra ekibini tebrik ediyorum, ancak herkes parkede ne olduğunu gördü. Bundan dolayı çok üzgünüm. Parkede olan basketbol değildi. Üç önemli oyuncumuz anlamadığımız bir şekilde 5 faulle oyun dışında kaldı. Takımımla büyük gurur duyuyorum, çok fazla çaba gösterdiler, onlara teşekkür ediyorum." ifadeleriyle maç sonrası yaşanan hayal kırıklığını dile getirdi.

Jovana Nogic ise, "Londra ekibini tebrik ediyorum. Seyircimiz bugün muhteşemdi, onları görmek güzeldi. Çok çalıştık ama olmadı. Beş faulle oyundan çıktım, takım arkadaşlarıma sonuna kadar birlikte olamamak, yardım edememek kötü oldu." diyerek, maçın zorluklarına ve kişisel hayal kırıklığına dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.