TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bite×en Adana 1954 FK, gözüne Bergama’yı kestirdi

Bite×en Adana 1954 FK'nın tecrübeli teknik adamı Levent Eriş, Tokat Belediye Plevne Spor maçını yorumladı ve sıradaki maçına odaklandıklarını vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 16:33
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Bite×en Adana 1954 FK, gözüne Bergama’yı kestirdi

Bite×en Adana 1954 FK, son olarak Tarsus Stadı’nda Tokat Belediye Plevne Spor ile oynadı  ve 2-1 galip olarak karşılaşmayı tamamladı.

Bite×en Adana 1954 FK’nın tecrübeli teknik adamı Levent Eriş, Tokat Belediye Plevne Spor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu ve sıradaki maçına odaklandıklarını dile getirdi.

Tokat Belediye Plevne Spor maçını kazanarak moral bulduklarını bildiren Bite×en Adana 1954 FK'nın tecrübeli teknik adamı Levent Eriş, bu galibiyetle takımın motive olduğuna değindi.

1954 FK 3 NİSAN ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 15.00'DE BERGAMA SPORTİF FAALİYETLER İLE KARŞILAŞACAK

TFF 3. Lig 4. Grupta yer alan ekip, ligin bitimine 5 hafta kala yakın takipçisi Sebat Gençlik'in 10 puan önünde zirvede bulunuyor. Turuncu-Beyazlı ekip, hafta sonu oynadığı maç sorası sıradaki maçına odaklandı. Adana 1954 FK 3 Nisan Çarşamba günü saat 15.00'de deplasmanda Bergama Sportif Faaliyetler ile karşılaşacakları maça odaklandı.

"YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK"

Tokat Belediye’den aldıkları galibiyeti Başkan Menderes Kutlu, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlarına armağan eden tecrübeli teknik adam Levent Eriş, şunları kaydetti:

"Başarılarından dolayı futbolcu kardeşlerimin hepsini kutluyorum. Sırada Bergama maçımız var. Bu maçı da kazanacağımıza inanıyorum. Yolun sonu şampiyonluk."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.