TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitexen Adana 1954 FK 3 Nisan’a hazırlanıyor

Bitexen Adana 1954 FK, 3 Nisan Çarşamba günü oynayacakları Bergama Sportif Faaliyetler maçına odaklandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2024 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2024 14:17
Kaynak: SERHAT AKARSU
Bitexen Adana 1954 FK 3 Nisan’a hazırlanıyor

Çıktığı son maçı da galibiyetle tamamlayan Bitexen Adana 1954 FK, sıradaki maç için hazırlıklarına çoktan başladı. Hazırlıklarını sürdüren Bitexen Adana 1954 FK, 3 Nisan Çarşamba günü oynayacakları Bergama Sportif Faaliyetler maçına odaklandı.

Takımla ilgili konuşan Bitexen Adana 1954 FK’nın Başkan Yardımcısı Bora Dağlıoğlu, Başkan Menderes Kutlu’nun hedefleri doğrultusunda takım olarak kazana kazana 2. Lige yaklaştıklarını dile getirdi.

TFF 3. Lig 4.Grupta bulundukları grupta lider konumunda bulunan Turuncu-Beyazlı ekipte gözler sıradaki karşılaşmaya çevrildi. Adana 1954 FK ekibinde tüm gözler 3 Nisan Çarşamba günü saat 15.00’de deplasmanda karşılaşacağı Bergama Sportif Faaliyetler müsabakasına çevrildi.

Bitexen Adana 1954 FK Başkan Yardımcısı Bora Dağlıoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamasında Bergama maçını da kayıpsız geçmeyi hedeflediklerini kaydetti. Dağlıoğlu, konuşmasının devamında şu cümleleri kullandı:

“Şampiyonluk için geri sayım başladı ve artık sayılı günler kaldı. Bu sezon karşılaşmalarda aldığımız başarılı sonuçlarla kentimize büyük bir heyecan yaşattık ve yaşatmaya da devam ediyoruz. Özellikle bu sezon; yönetim, teknik kadro, futbolcular ve taraftarlarımızla omuz omuza verdik. Herkes üzerine düşeni fazlasıyla yaptı ve hal böyle olunca da başarı kaçınılmaz oluyor” ifadesini kullandı.

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.