TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitexen Adana 1954 FK, adım adım şampiyonluğa gidiyor

Bitexen Adana 1954 FK’nın sıradaki karşılaşmasıyla ilgili Bitexen Adana 1954 FK’nın Yönetim Kurulu Üyesi Taner Yüksel, sıradaki maçları da kazanarak zafere doğru adım adım ilerleyeceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 13:54
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Bitexen Adana 1954 FK, adım adım şampiyonluğa gidiyor

Bitexen Adana 1954 FK, ligdeki karşılaşmalarının hepsinden galip olarak ilerliyor. Takımla ilgili konuşan Bitexen Adana 1954 FK’nın Yönetim Kurulu Üyesi Taner Yüksel, sıradaki maçları da kazanarak zafere doğru adım adım ilerleyeceklerini söyledi.

Yönetim Kurulu Üyesi Taner Yüksel, 3 Nisan Çarşamba günü saat 15.00’de takım olarak deplasmanda oynayacakları Bergama Sportif Faaliyetleri karşılaşmasını düşündüklerini ve buna yönelik çalışmalarını yaptıklarını kaydetti.

TFF 3. Lig 4. Grupta zirvede bulunan Adana 1954 FK, konumunu korumaya devam ediyor. Ligin bitimine 5 hafta kala yakın takipçisi Sebat Gençlik’in 10 puan önünde zirvede bulunan ve şampiyonluğa çok yakın olan Turuncu-Beyazlı ekipte şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlandı.

Bitexen Adana 1954 FK’nın Yönetim Kurulu Üyesi Taner Yüksel, teknik kadro ve futbolcularına sonsuz bir inancının olduğunu ifade etti ve konuşmasının devamında şunları bildirdi:

“Bergama deplasmanından galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Başkanımız Menderes Kutlu’nun önderliğinde şampiyonluk hedefimize ulaşmamıza artık sayılı günler kaldı. Bitexen Adana 1954 FK Ailesi olarak bugüne kadar tüm maçlarda tek yumruk olduk ve bundan sonraki karşılaşmalarda da tek yürek olmaya devam edeceğiz. Sezonun başından beri önümüze çıkan tüm engelleri bir bir aşarak liderliğimizi devam ettiriyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.