TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitexen ​​​​​​​Adana 1954 FK'da Hedef 1. Lig! Ali Hoşfikirer Stadı'na destek bekleniyor

Adana 1954 FK'da heyecan zirvede! TFF 3.Lig 4.Grup'ta şampiyonluğa ulaşan ve yeni sezonda 2.ligde mücadele etme hakkı kazanan Turuncu-Beyazlı ekip, maçlarını Adana'da oynamayı hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 12:24
Kaynak: SERHAT AKARSU
Bitexen ​​​​​​​Adana 1954 FK'da Hedef 1. Lig! Ali Hoşfikirer Stadı'na destek bekleniyor

Bitexen Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ali Hoşfikirer Stadı'nın yeni sezona yetiştirilmesi için destek bekliyor. Bu yıl TFF 3.Lig 4.Grupta şampiyonluk yaşayan ve 2. Lig'e yükselen Turuncu-Beyazlı ekip, maçlarını da Adana'da oynamak istiyor.

STADIN YENİ SEZONA YETİŞTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR

Ali Hoşfikirer Stadı'nın lig oynanacak kriterlere uygun hale getirilmesi için gerekli ödeneklerin beklendiğini belirten Başkan Menderes Kutlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den bu konuda destek talep etti. Kutlu, "Sayın Devlet Bahçeli'nin kentimize bir stat kazandırması bizleri çok mutlu eder. Halkın takımıyız. Muhteşem taraftarlarımız da stadımızın biran önce yetiştirilmesini bekliyorlar" dedi.

HEDEF 2. LİGDE BAŞARI

Bu sezon olduğu gibi, yeni sezonda da taraftarlarına ve Adanalılara büyük bir heyecan yaşatmayı planlayan Bitexen Adana 1954 FK, bu hedef doğrultusunda Ali Hoşfikirer Stadı'nın tamamlanmasını büyük önemsiyor.

Bitexen Adana 1954 FK'nın bu önemli hedefine ulaşması için tüm Adanalıların desteği bekleniyor. Menderes Kutlu, "Bu camianın ve bu şehrin birlik ve beraberliği ile her şeyin üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.