TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitexen Adana 1954 FK'dan Bayrak çağrısı

Bitexen Adana 1954 FK'nın Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Tetik, halkın takımı için şampiyonluk coşkusunu paylaşmak ve destek olmak amacıyla kentteki caddeleri ve sokakları turuncu-beyazlı bayraklarla donatma çağrısı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2024 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 11:19
Kaynak: SERHAT AKARSU
Bitexen Adana 1954 FK'dan Bayrak çağrısı

TFF 3. Lig 4. Grup'ta şampiyonluk sevincini yaşayan Bitexen Adana 1954 FK'nın Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Tetik, halkın takımı için Adana sokaklarını turuncu-beyazlı bayraklarla süsleme çağrısı yaptı.

Engelleri aşarak şampiyonluğa ulaşmanın gururunu yaşadıklarını belirten Tetik, “Halkın takımı olarak şehrimizi ayağa kaldırdık. Şimdi bu mutluluğumuza herkesin ortak olmasını bekliyoruz. Turuncu-Beyazlı bayraklarla kentimizi süsleyelim. Bayrağını as Storyde takımını etiketle” çağrısında bulundu. Ayrıca, bayrak yaptırmak isteyenler için iletişim numarasını (0546 6781974) da paylaştı.

Başkan Menderes Kutlu’nun hedefleri doğrultusunda yeni sezonun planlamasını yaptıklarını söyleyen Tetik, “2. Lig'de de şampiyon olmayı amaçlıyoruz. Bitexen Adana 1954 FK Ailesi olarak tek yumruk olduk” dedi.

Bitexen Adana 1954 FK

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.