TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitexen Adana 1954 FK kayıpsız geçmeyi amaçlıyor

Bitexen Adana 1954 FK Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Çalışkan, Tokat Belediye Plevne Spor maçını kayıpsız geçmeyi amaçladıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 16:32
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Bitexen Adana 1954 FK kayıpsız geçmeyi amaçlıyor

Bitexen Adana 1954 FK, pazar günü Tokat Belediye Plevne Spor ile karşı karşıya gelecek. Sıradaki karşılaşmasıyla ilgili Bitexen Adana 1954 FK’nın Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Çalışkan, açıklama gerçekleştirerek kazanma isteklerini dile getirdi.

Bitexen Adana 1954 FK’nın Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Çalışkan, pazar günü saat 14.00’de Tarsus Şehir Stadı’nda olacak olan Tokat Belediye Plevne Spor karşılaşmasını kayıpsız geçmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

TFF 3. Lig 4. Grupta zirvede bulunan turuncu - beyazlı ekip; yönetimi, teknik kadrosu ve futbolcularıyla birlikte tamamen Tokat Belediye Plevne Spor maçına odaklandı.

ÇALIŞKAN: LİGDE 6 KARŞILAŞMA BİZİ BEKLİYOR

Seyircisiz oynanacak olan Tokat Belediye Plevne Spor maçını kazanmak adına ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Çalışkan, devamında şunları kaydetti:

“Ligde 6 karşılaşma bizi bekliyor. Öncelikle Tokat maçına kilitlendik. Bu maçı kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmak istiyoruz. Takım olarak tek yumruk olduk. 90 dakika sonunda kazanan taraf olacağız.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.