TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitexen Adana 1954 FK'nın Kaptanı Burak Erdem: Şampiyonluk coşkumuzu unutmayacağız

TFF 3. Lig 4. Grup'ta şampiyonluğa ulaşan Bitexen Adana 1954 FK'nın Genel Kaptanı Burak Erdem, şampiyonluk coşkusunu yaşadıkları Yeni Adana Stadı'nda unutamayacaklarını ifade etti ve birinci lige yükselme hedeflerine odaklandıklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 15:50
Kaynak: SERHAT AKARSU
Bitexen Adana 1954 FK'nın Kaptanı Burak Erdem: Şampiyonluk coşkumuzu unutmayacağız

Bitexen Adana 1954 FK'nın Genel Kaptanı Burak Erdem, Pazar günü Yeni Adana Stadı'nda yaşadıkları şampiyonluk coşkusunu asla unutmayacaklarını dile getirdi. Sezon boyunca istikrarlı bir performans sergileyerek TFF 3. Lig 4. Grup'ta şampiyonluğa ulaşmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Erdem, şampiyonluk coşkusuna ortak olan herkese teşekkür etti.

Başkan Menderes Kutlu'nun belirlediği hedefler doğrultusunda daha yapacakları çok iş olduğuna dikkat çeken Burak Erdem, birinci lig yolunda kararlılıkla ilerlediklerini belirtti. "Omuz omuza vererek başaracağız." diyen Erdem, bu yılki şampiyonlukta emeği geçen teknik kadro, futbolcu kardeşleri ve taraftarlara teşekkürlerini iletti. Ayrıca, ligin son haftasında deplasmanda oynayacakları Nevşehir maçını da kazanmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.