TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitexen Adana 1954 FK şampiyonluk coşkusunu Nevşehir'e taşıyor!

TFF 3.Lig 4.Grup şampiyonu Bitexen Adana 1954 FK, şampiyonluk coşkusunu sürdürürken yeni sezonda da iddialı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 13:06
Kaynak: SERHAT AKARSU
Bitexen Adana 1954 FK şampiyonluk coşkusunu Nevşehir'e taşıyor!

TFF 3.Lig 4.Grup'ta şampiyonluk kupasını havaya kaldıran Bitexen Adana 1954 FK, ligin son maçında Nevşehirspor'u da mağlup ederek sezona zirvede veda etmeyi hedefliyor.

Başkan Yardımcısı Bora Dağlıoğlu, "Bir sezon boyunca aslanlar gibi mücadele ettik. Emeğimizin karşılığını aldık. Hafta sonunda ligin son maçına çıkacağız. Nevşehir deplasmanından galibiyetle döneceğimize inanıyoruz" diyerek şampiyonluk coşkusunu dile getirdi.

Yeni sezonda da şampiyonluk hedefi koyan Dağlıoğlu, "Geride bıraktığımız hafta şampiyonluk kupası coşkumuza ortak olan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

BAYRAK AS KAMPANYASI İLE ŞAMPİYONLUK COŞKUSU SOKAKLARA TAŞINIYOR!

Bitexen Adana 1954 FK yönetimi tarafından başlatılan bayrak as kampanyasıyla ilgili olarak yapılan açıklamada, halkın takımını desteklemek için caddeleri ve sokakları bayraklarla donatma çağrısı yapıldı. Taraftarların bayrak yaptırmak istemesi durumunda matbaa iletişim numarasından yardım alabilecekleri belirtildi.

Bitexen Adana 1954 FK, şampiyonluk coşkusunu sokaklara taşımak için bayrak as kampanyası başlattı. Bitexen Adana 1954 FK yönetimi tarafından başlatılan bayrak as kampanyasıyla ilgili olarak yapılan açıklamada, halkın takımını desteklemek için caddeleri ve sokakları bayraklarla donatma çağrısı yapıldı. Taraftarların bayrak yaptırmak istemesi durumunda matbaa iletişim numarasından (+90 546 678 19 74) yardım alabilecekleri belirtildi.

BAŞARILI SEZONUN SON PERDESİ NEVŞEHİR'DE!

Bitexen Adana 1954 FK, 28 Mayıs Pazar günü Nevşehirspor deplasmanında oynanacak son maçta da galip gelerek şampiyonluk sevincini zirvede yaşamak istiyor. Bu maç, taraftarlar için de şampiyonluk coşkusunu sonuna kadar yaşayabilecekleri bir fırsat olacak.

Bitexen Adana 1954 FK, yeni sezonda da zirveye oynayacağına ve şampiyonluk kupasını tekrar Adana'ya getireceğine inanıyor.

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.