TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitexen Adana 1954 FK şampiyonluk hedefine doludizgin ilerliyor

Bitexen Adana 1954 FK'nın Başkanvekili Asaf Avcı, takımın Sultanbeyli engelini aşmasını tebrik ederek şampiyonluk hedeflerine vurgu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2023 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2023 12:27
Kaynak: SERHAT AKARSU
Bitexen Adana 1954 FK şampiyonluk hedefine doludizgin ilerliyor

SERHAT AKARSU

ADANA (İLKHABER) - Bitexen Adana 1954 FK, 3. futbol ligi 4. grupta başarıya koşuyor. Başkanvekili Asaf Avcı, takımın hızla ilerlediğini ve şampiyonluk hedeflerine odaklandıklarını söyledi.

Sultanbeyli maçını kayıpsız atlatan takım, ligin 7. haftasında Güneş Holding Çankaya Spor ile karşılaşacak. Başkanvekili Avcı, bu zorlu mücadeleye dair umutlu konuştu. Avcı, "Takım olarak birlik ve bütünlük içindeyiz. Her maçta kendimize destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Şimdi sırada Güneş Holding Çankaya Spor maçı var ve bu maçı kazanmayı hedefliyoruz. Takımımıza tam anlamıyla inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Bitexen Adana 1954 FK takımının Başkanvekili Asaf Avcı, ekip olarak Başkan Menderes Kutlu liderliğinde şampiyonluk hedefine kararlı bir şekilde ilerlediklerini ifade etti. 3. Futbol Ligi 4. Grup'ta zirvede bulunan Turuncu-Beyazlı ekip, ligin 7. haftasında Cumartesi günü saat 19.00’da deplasmanda Güneş Holding Çankaya Spor ile karşılaşacak.

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.