TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitexen Adana 1954 FK şampiyonluk kutlamasına hazır!

TFF 3. Lig 4. Grup şampiyonu olan Bitexen Adana 1954 FK'nın Başkan Yardımcısı Ertuğrul Kahraman, şampiyonluğun heyecanını ve gelecek hedeflerini paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 09:32
Kaynak: SERHAT AKARSU
Bitexen Adana 1954 FK şampiyonluk kutlamasına hazır!

Bitexen Adana 1954 FK'nın Başkan Yardımcısı Ertuğrul Kahraman, takımının TFF 3. Lig 4. Grup'ta şampiyonluğunu ilan etmesinin keyfini sürdürdüğünü belirtti. Turuncu-beyazlı ekip, Pazar günü saat 15.00'te Yeni Adana Stadı'nda oynayacakları İdaş Çatalcaspor maçına odaklandı.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Bursa Yıldırımspor ile oynanan maçta takımını yalnız bırakmayan Başkan Yardımcısı Kahraman, Bursa Yıldırımspor'a teşekkür ederek, "Bizleri çok iyi ağırlayan Bursa Yıldırımspor ailesine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

KAHRAMAN: PAZAR GÜNÜ ŞAMPİYONLUK KUPAMIZA KAVUŞACAĞIZ

Kahraman, takım olarak büyük bir heyecan içinde olduklarını vurgulayarak, "Pazar günü şampiyonluk kupamıza kavuşacağız. Bu maçta milletvekillerimizi, belediye başkanlarımızı ve tüm Adana halkını yanımızda görmek istiyoruz. Başkanımız Menderes Kutlu’nun önderliğinde daha yapacağımız çok işler var. Gelecek sezonda takımımızı PTT Birinci Ligine taşımak adına elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.