TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitexen Adana 1954 FK sıradaki karşılaşmaya kilitlendi

Bitexen Adana 1954 FK, pazar günü Tarsus Şehir Stadı’nda Tokat Belediye Plevne Spor’u konuk ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 12:04
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Bitexen Adana 1954 FK sıradaki karşılaşmaya kilitlendi

Bitexen Adana 1954 FK, pazar günü Tarsus Şehir Stadı’nda Tokat Belediye Plevne Spor’u konuk edecek. Karşılaşmayla ilgili Bitexen Adana 1954 FK’nın Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Bülbül, açıklama yaptı. Bülbül, pazar günü saat 14.00’de Tarsus Şehir Stadı’nda konuk edecekleri Tokat Belediye Plevne Spor yenerek maçı kazanacaklarını söyleyerek iddialı olduklarını dile getirdi.

BÜLBÜL: PAROLAMIZ “GALİBİYET”

TFF 3. Lig 4. Grupta lider durumda bulunan Bitexen Adana 1954 FK, ekibinin sıradaki karşılaşmasına çok az bir süre kaldı. Takımla ve önlerindeki karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulunuldu.

Turuncu – beyazlı ekibin teknik adamı takımın tecrübeli teknik adamı Levent Eriş’in himayesinde Tokat Belediye Plevne Spor karşılaşmasına “galibiyet” parolasıyla hazırlanıyor ve adımlarını bu doğrultuda atıyor.

Maçlarla ilgili açıklama gerçekleştiren Bitexen Adana 1954 FK’nın Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Bülbül, Tokat Belediye Plevne Spor karşılaşmasını kayıpsız bir şekilde bitirerek şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşacaklarını dile getirdi.

BÜLBÜL: EN ÖNEMLİ MAÇ EN YAKIN OLAN MAÇTIR

Bülbül, “En önemli maç en yakın olan maçtır. Takım olarak öncelikle Tokat müsabakasına odaklanmış durumdayız ve bu karşılaşmayı kazanmayı düşünüyoruz. Sahaya mutlak galibiyet için çıkacağız. Başkanımız Menderes Kutlu’nun önderliğinde sezon sonunda istediğimiz başarıyı yakalayacağımıza ve 2. Futbol Ligine çıkacağımıza inanıyoruz” diyerek konuşmasını noktaladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.