TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitexen Adana 1954 FK, TFF 3. Lig'de şampiyonluk kupasına kavuşmaya hazır!

TFF 3. Lig 4. Grup'ta şampiyonluk hedefine ulaşan Bitexen Adana 1954 FK, pazar günü oynayacağı İdaş Çatalca maçıyla şampiyonluk kupasını kazanacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 11:35
Kaynak: SERHAT AKARSU
Bitexen Adana 1954 FK, TFF 3. Lig'de şampiyonluk kupasına kavuşmaya hazır!

Bitexen Adana 1954 FK, TFF 3. Lig 4. Grup'ta gösterdiği muhteşem performansla şampiyonluk hedefine ulaştı. Pazar günü saat 15.00'te Yeni Adana Stadı'nda İdaş Çatalca ile oynayacağı maçta şampiyonluk kupasını havaya kaldıracak olan Turuncu-Beyazlı ekip, bu anlamlı günde taraftarlarına da unutulmaz bir coşku yaşatacak.

BİLETLER ÜCRETSİZ DAĞITILACAK

Kulübün Başkanı Menderes Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri, maça katılmak isteyen taraftarları kulübün sosyal medya hesaplarını takip etmeye çağırdılar. Biletlerin belirlenen noktalardan ücretsiz olarak dağıtılacağını belirten Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri, maçta büyük bir destek ve coşku beklediklerini ifade ettiler.

Bir sezon boyunca gösterdikleri mücadele ve emeklerin karşılığını almanın heyecanını yaşadıklarını aktaran Bitexen Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu "Bu şampiyonlukta emeği geçen teknik kadromuzu, futbolcularımızı ve her maçta yanımızda olan taraftarlarımızı canıgönülden tebrik ediyoruz. Pazar günü Yeni Adana Stadı'nda büyük bir coşkuyla şampiyonluğumuzu kutlayacağız. Tüm taraftarlarımızı bu özel güne bekliyoruz." dedi.

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.