TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı maç saatini bekliyor

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı Galatasaray Daikin ile karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 16:24
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı maç saatini bekliyor

Voleybol Vodafone Sultanlar Liginin 24. Haftasında Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı Galatasaray Daikin ile karşılaşacak.

Son dönemlerde başarısı ile kendilerinden sıkça söz ettiren ve Adana’nın spor konusundaki başarılarını gösteren takım, bugünkü maç için tüm hazırlıklarını tamamladı. Hazırlıklarını tamamlayan Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, büyük bir heyecanla maç saatini bekliyor.

Bugün saat 14.00’de olacak olan karşılaşma yine Aski Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma TVF Voleybol TV’den de canlı olarak verilecek.

Her maç öncesi maçla ilgili bildirim yapan ve çoğu karşılaşmayı da Aski Atatürk Spor Salonu’nda izleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin sosyal medyasından yaptığı paylaşımla, “Sultanlar Ligindeki gururumuz Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımımız Galatasaray ile karşılaşıyor” açıklaması yaparak Sultanlara destek verdi.

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı. Galatasaray Daikin ise oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. 

İki takım arasındaki geçtiğimiz dönemki maçlara bakıldığında da Galatasaray Daikin’in Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı’na karşı oynadığı 4 maçtan 3’ünü kazandığı görüldü. Bu maçın sonucunun ne olacağı ise heyecanla bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.