SON DAKİKA
Hava Durumu

Dursun Özbek’ten 6. yıldız mesajı: "Fenerbahçe 4’ü takmadan biz 6’yı takarız"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen “25. Şampiyonluk Gecesi”ne gönderdiği mesajda, ezeli rakip Fenerbahçe'ye göndermede bulunarak “Fenerbahçe 4. yıldızı takamadan biz 6. yıldızı takacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2025 22:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2025 22:26
Kaynak: Haber Merkezi
Dursun Özbek’ten 6. yıldız mesajı: "Fenerbahçe 4’ü takmadan biz 6’yı takarız"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Bandırma Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen “25. Şampiyonluk Gecesi”ne gönderdiği görüntülü mesajda, ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye göndermede bulunarak, “Rakibimiz 4. yıldızı takmadan biz 6. yıldızı takacağız” dedi. Erdek’in Düzler Mevkii’ndeki bir otelde gerçekleştirilen kutlama gecesine, kulüp yöneticileri, yerel yöneticiler ve çok sayıda davetli katıldı. Etkinlikte sarı-kırmızılı kulübün şampiyonluk kupaları sergilenirken, imzalı formalar da açık artırma ile satışa sunuldu.

Bandırma Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin organize ettiği kutlama gecesi, Erdek Düzler Mevkii’ndeki bir otelde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Etkinliğe Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Osman Kocaman, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Daşdemir, Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mehmet Emin Erçakar ve Bandırma Ticaret Odası Başkanı Bahadır Çolak gibi isimlerin yanı sıra çok sayıda taraftar katıldı.

Dursun Özbek’ten Taraftara Net Mesaj: "6. Yıldızı Takarız"

Gecede görüntülü bir mesaj yayınlayan Başkan Dursun Özbek, 25. Süper Lig şampiyonluğunu kutlayarak şu ifadeleri kullandı:

“Bandırma’daki gecede 25’inci şampiyonluğumuzun coşkuyla kutlanacağını biliyorum. Rakibimiz 4’üncü yıldızı takmadan, biz 6’ncı yıldızı takacağımıza inanıyorum.”

Osman Kocaman: “Ali Sami Yen’in Hedefi Hâlâ Geçerli”

Gecede konuşma yapan Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Osman Kocaman da kulübün kurucusu Ali Sami Yen’in sözlerini hatırlatarak, “Biz aynı zamanda yabancı takımları yenmek için kurulduk. Başkanımızın ‘Rakibimiz 4’ü takamadan 5’i takacağız’ sözü gerçek oldu. Şimdi sıra 26. şampiyonlukta” dedi.

Kocaman ayrıca taraftarları Rams Park’taki Galatasaray Müzesi’ni gezmeye davet etti.

Plaket ve İmzalı Forma Gecesi

Etkinlikte Dernek Başkanı Hakan Yücel, Osman Kocaman’a Atatürk ve Bandırma Vapuru simgeli plaket takdim etti. Sarı-kırmızılıların kazandığı 25. Süper Lig şampiyonluğu ve 19. Türkiye Kupası şampiyonluğu kupaları da kutlama alanında sergilendi.

Kutlamaya şarkıcı Dicle Çakır sahne performansıyla renk katarken, teknik direktör Okan Buruk ve futbolcuların imzaladığı özel forma açık artırmayla satışa çıkarıldı. Formayı Bandırma Ticaret Odası Başkanı Bahadır Çolak satın aldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.