Eksi 40 engel değil: Adana Demirspor Erzurum’da puan peşinde

FIFA’nın 12 puan silme cezasıyla eksi 40’a gerileyen Adana Demirspor, zorlu Erzurum deplasmanı öncesi yağmur altında tempoyu yükseltti. Moralini kaybetmeyen mavi-lacivertlilerde Teknik Direktör Kubilayhan Yücel, “Şartlar ne olursa olsun sahada mücadele edeceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2026 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2026 12:35
Muhabir: ALİ GÜRELİ
Eksi 40 engel değil: Adana Demirspor Erzurum’da puan peşinde

FIFA’nın verdiği 12 puan silme cezasının ardından puanı eksi 40’a düşen Adana Demirspor, 25. hafta programı kapsamında yarın deplasmanda Erzurumspor FK ile karşı karşıya gelecek. Mavi-lacivertliler, zorlu mücadele öncesi hazırlıklarını dün yağmur altında sürdürdü.

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, teknik heyet gözetiminde ısınma hareketleriyle başladı. Yağışa rağmen tempolu geçen çalışmada futbolcular, pas organizasyonları ve dar alanda oyun uygulamaları üzerinde durdu. İdmanın ikinci bölümünde taktik varyasyonlar denenirken, savunma ve hücum geçişleri üzerine özel çalışmalar yapıldı. Antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Yağmur altında hırslı ve istekli görüntü sergileyen oyuncuların moral ve motivasyonunun yüksek olduğu gözlendi. Teknik ekip, özellikle deplasmanda oynanacak karşılaşma öncesi disiplinli oyun ve mücadele gücüne vurgu yaptı.

Teknik Direktör Kubilayhan Yücel, yaptığı değerlendirmede puan durumunun takımı olumsuz etkilemesine izin vermeyeceklerini söyledi.

Yücel, “Yaşadığımız puan kayıpları elbette kolay değil ancak biz sahaya her zaman kazanmak için çıkıyoruz. Oyuncularımın antrenmandaki isteği ve çalışma disiplini beni memnun ediyor” dedi.

Erzurum deplasmanının zorlu geçeceğini belirten Yücel, “Rakibimizin gücünü biliyoruz. Ancak biz de iyi hazırlandık. Sahada mücadele eden, vazgeçmeyen bir takım göstermek istiyoruz. Taraftarımıza, şartlar ne olursa olsun karakterli bir oyun izlettirmek en büyük hedefimiz” ifadelerini kullandı.

Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu’nda 14 Şubat Cumartesi günü oynanacak karşılaşmayı, Burak Olcar yönetecek. Cem Özbay birinci yardımcı hakem, Enes Biroğlu ikinci yardımcı hakem, Erdem Demirtaş ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.