Emre Mor’un yeni adresi belli oluyor! Süper Lig’den iki talip var

Fenerbahçe'de yeni sezon planlamasında yer almayan Emre Mor'a Süper Lig'den talipler çıktı. Geçtiğimiz sezonu Eyüpspor'da kiralık olarak geçiren 27 yaşındaki kanat oyuncusunu, Gaziantep FK ve Süper Lig'in yeni ekibi Kocaelispor'un transfer etmek için girişimlere başladığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2025 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2025 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
Emre Mor’un yeni adresi belli oluyor! Süper Lig’den iki talip var

Yeni sezon öncesi kadro planlamasını sürdüren Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak isimler netleşmeye başlıyor. Sarı-lacivertli ekipte gözden düşen ve yeni sezonda kadroda düşünülmeyen kanat oyuncusu Emre Mor'un yeni rotasının Süper Lig olması bekleniyor.

GAZİANTEP FK VE KOCAELİSPOR MASADA

Fenerbahçe'de beklenen performansı sergileyemeyen ve geçen sezonu İstanbul ekibi Eyüpspor'da kiralık olarak geçiren Emre Mor için iki Süper Lig kulübü harekete geçti. Gaziantep FK ile Süper Lig'in yeni ekibi Kocaelispor'un, 27 yaşındaki oyuncuyu kadrolarına katmak için çalışmalara başladığı bildirildi. Emre Mor'un yeni adresinin kısa süre içerisinde netleşmesi bekleniyor.

Öte yandan, Fenerbahçe'de bir diğer kanat oyuncusu Burak Kapacak'ın da takımdan kiralık olarak ayrılması öngörülüyor.

GEÇEN SEZONU EYÜPSPOR'DA GEÇİRDİ

Kariyerinde Borussia Dortmund, Celta Vigo gibi önemli Avrupa kulüpleri de bulunan Emre Mor, geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Eyüpspor'da 22 resmi maça çıktı. Emre Mor, bu karşılaşmalarda takımına 2 gol ve 5 asistlik bir skor katkısı sağladı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.