TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

F1 ne zaman başlıyor 2024? Formula 1 hangi kanalda, saat kaçta?

Motor sporlarının kralı Formula 1, 2024 sezonuyla tüm hızıyla geri dönüyor. Yarış severlerin sabırsızlıkla beklediği bu yeni sezon, dünyanın dört bir yanındaki pistlerde adrenalin dolu anlara sahne olacak. Peki, 2024 Formula 1 sezonu ne zaman başlayacak? Ve bu heyecan dolu yarışlar hangi kanalda, saat kaçta canlı olarak izlenebilecek? Merak edilen tüm bu soruların cevapları ve Formula 1'in zirvesine yolculuğun tüm detayları burada...

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
F1 ne zaman başlıyor 2024? Formula 1 hangi kanalda, saat kaçta?

2024'ün başlamasıyla birlikte, Formula 1 tutkunlarının gözü kulağı, yeni sezonun start alacağı ana çevrildi. Dünya çapında milyonları peşinden sürükleyen bu büyük motor sporları serüveni, hangi kanalda ve ne zaman izleyicilerle buluşacak? Yarış takviminin başlangıcından itibaren, her virajda, her düzlükte yaşanacak rekabet ve hızın doruklarına ulaşacak bu mücadelede, tüm detaylar ve merak edilenler için doğru adrestesiniz. Formula 1'in 2024 sezonu hakkında bilinmesi gereken her şey, yarış severler için bir arada...

Formula 1 2024 nerede yayınlanacak?

Motor sporlarının zirvesi olan Formula 1, 2024 sezonu için tüm hazırlıklarını tamamladı ve yarış severler için heyecan dolu bir takvim açıkladı. Geçtiğimiz yıllarda S Sport kanalında yayınlanan Formula 1 yarışlarının yeni yayıncı kuruluşu, anlaşmaların yenilenmemesi nedeniyle değişikliğe uğradı. Yeni sezonda, BEIN Sports, dünya çapında milyonlarca izleyiciye ulaşacak olan Formula 1 yarışlarının yeni adresi olacak.

2024 Formula 1 Yarış Takvimi:

2024 Formula 1 sezonu, 2 Mart'ta Bahreyn'de start alarak motor sporları tutkunlarının adrenalin seviyesini yükseltecek. Sezon, 8 Aralık'ta Birleşik Arap Emirlikleri'nin Abu Dhabi şehrinde düzenlenecek olan yarış ile sona erecek. Toplam 24 yarıştan oluşan bu maraton, yarış severlere dünyanın dört bir yanından heyecan verici anlar yaşatacak.

Başlangıç: Bahreyn Grand Prix ile 2 Mart'ta start alacak sezon, Suudi Arabistan, Avustralya, Japonya gibi ülkelerde devam edecek ve önemli pistlerde unutulmaz mücadelelere sahne olacak.

Öne Çıkan Yarışlar: Monaco Grand Prix, Britanya Grand Prix ve İtalya Grand Prix gibi köklü yarışlar, geleneksel heyecanını koruyarak takvimdeki yerini alıyor.

Son Durak: Sezon, 8 Aralık'ta Abu Dhabi Grand Prix ile kapanış yaparak, yıl boyunca süren rekabetin ve performansın zirvesine ulaşacak.

BEIN Sports üzerinden canlı yayınlanacak olan yarışlar, Formula 1'in tutkuyla takip edildiği Türkiye'de de büyük bir ilgiyle izlenecek. Yarış takviminin açıklanmasıyla birlikte, tüm yarış severlerin gözü kulağı bu maratonun başlamasına çevrildi. Formula 1'in sunduğu hız, rekabet ve strateji, 2024 sezonunda da motor sporları dünyasında önemli anlara tanıklık etmeye devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.