TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe'den Galatasaray'a Tepki: "Kişi kendinden bilir işi"

Fenerbahçe Spor Kulübü, Galatasaray'ın hakem kararlarına yönelik eleştirilerine sert bir yanıt verdi. Sarı-lacivertliler, "Kişi kendinden bilir işi" diyerek Galatasaray'ı kurgu şampiyonluklarla suçladı ve bu sezon hak edenin kazanacağını vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2024 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
Fenerbahçe'den Galatasaray'a Tepki: "Kişi kendinden bilir işi"

Fenerbahçe Spor Kulübü, Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yapılan hakem kararlarına ilişkin eleştirel paylaşıma sert bir yanıt verdi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Galatasaray'ın hakem kararlarıyla ilgili eleştirilerine karşılık verildi.

Galatasaray'ın hakem kararlarına dair yapılan paylaşımda, "Kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı… Skandal hakem kararlarıyla şampiyonluğu emeklilik ikramiyesi olarak verme operasyonunuz gerçekleşmeyecek, baskıya boyun eğenlere rağmen hak eden kazanacak!" ifadelerine yer verilmişti.

Fenerbahçe'nin yanıtında ise şu ifadeler kullanıldı: "Kör hakemleri, komik penaltıları, yıllarca konuşulan skandal hakem kararlarını ve tiyatro maçları en iyi bilen; kurgu şampiyonluklarıyla futbol tarihine kazınan, dualarla himmetlerle ayağa kaldırılan kulübe notumuz; “Kişi kendinden bilir işi…” Bu sezon saha içi saha dışı kurgularınız tutmayacak; algı, manipülasyon ve yalanlar değil hak eden kazanacak, FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK."

Fenerbahçe'nin bu sert yanıtı, iki kulüp arasındaki rekabeti ve gerginliği bir kez daha gözler önüne serdi. Futbol camiasında hakem kararlarına yönelik tartışmaların devam etmesi beklenirken, Fenerbahçe'nin bu açıklaması da büyük yankı uyandırdı.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a Tepki Kişi kendinden bilir işi 2

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.