Filenin Efeleri'nde başantrenör Umut Çakır ile yollar ayrıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu, A Milli Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Umut Çakır ile Yardımcı Antrenör Mert Karatop’un görevlerinden karşılıklı anlaşma ile ayrıldığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2025 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2025 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
Filenin Efeleri'nde başantrenör Umut Çakır ile yollar ayrıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), A Milli Erkek Voleybol Takımı’nda teknik ekipte değişikliğe gitti. Federasyondan yapılan açıklamada, Başantrenör Umut Çakır ve Yardımcı Antrenör Mert Karatop ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

“KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ”

TVF açıklamasında,

“A Milli Erkek Voleybol Takımı Başantrenörümüz Sayın Umut Çakır ve Yardımcı Antrenörümüz Sayın Mert Karatop ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendilerine takımımıza yaptıkları katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.