TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray'da süpriz ayrılık! Sergio Oliveira yeni kulüp arayışında

Galatasaray'ın lider oyuncularından Sergio Oliveira'nın sezon sonunda takımdan ayrılmayı planladığı ve yeni bir kulüp arayışında olduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2024 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2024 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
Galatasaray'da süpriz ayrılık! Sergio Oliveira yeni kulüp arayışında

Yaz transfer dönemi için hazırlıklarına başlayan Galatasaray, kadrosunda değişiklik yapmayı planlarken, Sergio Oliveira'nın takımdan ayrılma ihtimali konuşulmaya başlandı.

Süper Lig'in liderlik koltuğunda bulunan Sergio Oliveira'nın sezon sonunda başka bir takıma transfer olmayı düşündüğü öne sürüldü. Özellikle Okan Buruk ile yaşadığı tartışma sonrasında kadro dışı kalan ve daha sonra takım arkadaşlarının araya girmesiyle affedilen Oliveira'nın, Galatasaray'da kalmayı planlamadığı belirtildi.

Portekizli futbolcunun Galatasaray ile olan sözleşmesi devam etmesine rağmen, yeni bir kulüp bulması için menajerine talimat verdiği ifade edildi. Bu durum, Galatasaray'ın önümüzdeki dönemde kadrosunda ciddi değişiklikler yapabileceği spekülasyonlarına yol açtı.

SERGİO OLİVEİRA'NIN BU SEZON PERFORMANSI

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Sergio Oliveira, bu sezon takımının önemli isimleri arasında yer aldı. Tüm müsabakalarda forma giyen Oliveira, toplamda 995 dakika sahada kalarak takımına değerli bir performans sergiledi. 23 maçta görev alan Portekizli oyuncu, bu maçlarda 2 gol atıp 2 asist yaparak takımının başarısına katkı sağladı. Oliveira'nın performansı, Galatasaray taraftarları tarafından da takdirle karşılandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.