TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gözler Bitexen Adana 1954 FK’nın sıradaki karşılaşmasında

Özellikle son dönemin başarılı takımlarından Bitexen Adana 1954 FK sıradaki maçını bekliyor. Konuyla ilgili Yönetim Kurulu Üyesi olarak ekipte yer alan Burhan Tetik, "Ligde kalan maçlarımızda tüm Adanalıları yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 16:27
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Gözler Bitexen Adana 1954 FK’nın sıradaki karşılaşmasında

TFF 3. Lig 4.Grupta bulunan Bitexen Adana 1954 FK’nın sıradaki rakibi Tokat Belediye Plevne Spor olacak.

Tokat Belediye Plevne Spor ile yapacakları karşılaşmayla ilgili konuşan Bitexen Adana 1954 FK’nın Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Tetik, takım olarak Tokat Belediye Plevne Spor karşılaşmasına odaklandıklarını dile getirdi.

Pazar günü saat 14.00’de Tarsus Şehir Stadı’nda Bitexen Adana 1954 FK ve Tokat Belediye Plevne Spor arasında olacak olan karşılaşma heyecanla bekleniyor.

BİTEXEN ADANA 1954 FK ŞAMPİYONLUĞA DOĞRU İLERLİYOR

TFF 3.Lig ve 4. Grupta zirvede bulunan Adana 1954 FK ekibi, hazırlıklarını son hızıyla sürdürüyor. Turuncu – beyazlı ekip, Tokat Belediye Plevne Spor hazırlıklarını tecrübeli teknik adam Levent Eriş’in nezaretinde sürdürerek yoluna devam ediyor. Şampiyonluğa emin adımlarla tek yürek olarak ilerleyen Bitexen Adana 1954 FK, bu karşılaşmayı da galip olarak bitirerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha geçip, takımı daha da ileriye götürmeyi hedefliyor.

Turuncu-Beyazlı ekibin Yönetim Kurulu Üyesi olarak ekipte yer alan Burhan Tetik, geride bıraktıkları haftayı bay takım olarak geçirdiklerini dile getirdi.

TETİK: LİGDE KALAN MAÇLARIMIZDA TÜM ADANALILARI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

Tetik, takım olarak Tokat Belediye müsabakası öncesinde işi sıkı tuttuklarını kaydeden Tetik, konuşmasının devamında şunları aktardı:

“Yönetim olarak, teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Ligde kalan maçlarımızda tüm Adanalıları yanımızda görmek istiyoruz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.