TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatayspor, Galatasaray maçının saatini bekliyor

TFF Trendyol Süper Lig takımlarından Hatayspor, bügün deplasmanda karşılaşacağı Hatayspor maçının saatini bekliyor. Hatayspor, lider Galatasaray karşısında mutlak galibiyet hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2024 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2024 11:51
Kaynak: ALİ GÜRELİ
Hatayspor, Galatasaray maçının saatini bekliyor

TFF Trendyol Süper Lig takımlarından Hatayspor, bügün deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçının saatini bekliyor. Hatay ekibi, lider Galatasaray karşısında mutlak galibiyet hedefliyor.

Süper Lig’de 31. Hafta heyecanı bugün oynanacak olan maçlarla başlayacak. Lig karşılaşmaları 3 ve 4 Nisan tarihindeki maçlarla sona erecek. Atakaş Hatayspor da bugün deplasmanda lider Galatasaray’a konuk olacak.

Tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Bordo Beyazlı ekip, verilen milli maç arası boyunca yaptığı sıkı antrenman programıyla Galatasaray karşısından iyi bir sonuçla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, hedeflerinin zorlu maçta iyi futbol oynayarak puanla ayrılmak olduğunu söyledi. Volkan Demirel, yaklaşık 10 gündür sürdürdükleri hazırlıkları tamamladıklarını ve İstanbul’da kampa girerek maç saatini beklemeye başladıklarını belirtti.

Rams Park Stadyumunda oynanacak karşılaşma bugün saat 20-30 da başlayacak. Karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek. Aleks Taşçıoğlu ve Mehmet Kısal da yardımçı hakemler olarak görev alacak.
 

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.