TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ikinci kez istifa talebini sundu

Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel, kötü gidişatın ardından ikinci kez istifa talebini yönetime sundu. Takım, ligdeki son dört maçını kaybetmesiyle 18. sıraya gerilemiş durumda.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2024 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2024 10:06
Kaynak: SERHAT AKARSU
Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ikinci kez istifa talebini sundu

Hatayspor'un yaşadığı kötü sonuçlar üzerine Volkan Demirel, daha önce de istifa etmek istemiş ancak yönetim tarafından reddedilmişti. Sezon sonuna kadar sözlü olarak anlaşma sağlanmıştı. Ancak takımın durumu daha da kötüleşince Demirel, ikinci kez istifa etme kararı aldı.

Demirel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Belki istifa etmek istedim, etmem de gerekiyordu ama olmadı. Neden olmadığını da yeri gelince konuşuruz. Ama şimdi ben buradayken takımı bırakmak, tabii ki 'git derlerse' yine giderim hiç başımın üstünde yerleri var. Hiç öyle bir derdim de yok ama 4 hafta boyunca burada nasıl bir sene bütün mücadeleleri biz verdiysek, bu ekiple çalışanlarla, futbolcularla nasıl bir mücadeleyi verdiysek, bundan sonra da 4 maç vereceğiz. Ondan sonra da oluyorsa olacak, olmuyorsa olmayacak. Oluyorsa da yine dimdik duracağım buraya çıkıp olmuyorsa da yine buraya dimdik çıkacağım. Çünkü bu çocuklar her şarta ve koşula rağmen mücadele ediyorlar. O yüzden saygıyla hak ediyorlar." şeklinde konuştu.

Hatayspor yönetimi ise henüz bu istifa talebine nasıl bir yanıt vereceği konusunda resmi bir açıklama yapmış değil. Takımın geleceği ve teknik direktörlük pozisyonuyla ilgili gelişmeler yakından takip edilmeye devam ediyor.

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.