TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatayspor, yeni teknik direktör Pulat nezaretinde kader maçına çıkacak

Mersin'de çalışmalarını sürdüren Trendyol Süper Lig takımlarından Hatayspor, Volkan Demirel'in istifa etmesiyle yerine göreve başlayan Teknik Direktör Özhan Pulat nezaretinde yarın Gaziantep ile kader maçına çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 11:54
Kaynak: ALİ GÜRELİ
Hatayspor, yeni teknik direktör Pulat nezaretinde kader maçına çıkacak

Mersin'de çalışmalarını sürdüren TFF Trendyol Süper Lig takımlarından Hatayspor, Volkan Demirel'in istifa etmesiyle yerine göreve başlayan Teknik Direktör Özhan Pulat nezaretinde yarın Gaziantep ile kader maçına çıkacak.

TFF Trendyol Süper Lig'de 33 puanla düşme hattına gerileyen Hatayspor, yine düşme hattında olan ve 34 puanla bir üst sırada yer alan Gaziantep'in konuğu olacak. Volkan Demirel'in istifa etmesiyle yerine göreve başlayan Teknik Direktör Özhan Pulat nezaretinde bu maçın hazırlıklarını sürdüren bordo-beyazlı ekip için Gaziantep karşılaşması, kritik önem taşıyacak.

Ligin 34. haftasında Mersin'de konuk ettiği Başakşehir'e 2-1 mağlup olarak ligde kalma umudunu son 4 maça taşıyan Hatayspor'un Gaziantep karşılaşması sonucu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkıma uğrayan Hataylı sporseverler tarafından da merakla beklenecek.

Özhan Pulat'ın teknik direktörlüğe, Fatih Kavlak'ın sportif direktörlüğe getirildiği Hatayspor'un Gaziantep karşılaşması, Kalyon Stadyumu'nda yarın saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy ise yardımcı hakemler olarak görev alacak.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.