TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hull City, Antalya'ya geliyor

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Corendon Airlines'ın özel tasarladığı uçakla Antalya'ya gelerek hazırlık kampı ve dostluk maçları için Türkiye'ye ayak basıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2024 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2024 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
Hull City, Antalya'ya geliyor

İngiltere Championship ekibi Hull City, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Corendon Airlines'ın özel tasarladığı uçakla 18 Mart'ta Antalya'ya gelecek. Takım, 18-23 Mart tarihleri arasında Antalya'da hazırlık kampı yapacak ve dostluk maçları için sahaya çıkacak.

Özellikle Hull City taraftarlarını heyecanlandıran bu organizasyon kapsamında, 100 taraftar da Acun Ilıcalı tarafından Antalya'ya getirilecek. Tigers on Tour adı verilen kamp programı, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

HULL CİTY, ANTALYA'YA CORENDON AİRLİNES İLE ÖZEL TASARLANMIŞ UÇAKLA GELİYOR

Hull City taraftarları, 2022'den bu yana takımın seyahat sponsoru olan Corendon Airlines'in özel tasarladığı uçakla Antalya'ya gelerek hem takımlarının kampını takip edecek hem de güneşin tadını çıkaracak. Hull City kulübünün İngiltere ve Türkiye arasında kültürel bir köprü olma çabasının bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Hull City, "Tigers on Tour" kapsamında Antalya'da Curaçao Milli Takımı ile dostluk maçı yapacak. 23 Mart'a kadar Antalya'da kamp yapacak olan Hull City, Türkiye'deki futbolseverlerle buluşacak ve dostluk maçlarına ev sahipliği yapacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.