TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hull City, Erol Bulut'un Cardiff City'ini 3-1 mağlup etti

İngiltere Championship'in 41. haftasında Hull City, Erol Bulut'un teknik direktörlüğünü yaptığı Cardiff City'i 3-1 mağlup ederek 6 hafta sonra 3 puan aldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2024 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2024 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
Hull City, Erol Bulut'un Cardiff City'ini 3-1 mağlup etti

İngiltere Championship'in heyecan dolu mücadelelerinden biri, Hull City ile Erol Bulut'un teknik direktörlüğünü yaptığı Cardiff City arasında yaşandı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile Cardiff City karşı karşıya geldi ve sahadan galip ayrılan ekip Hull City oldu.

Maçta Hull City'e galibiyeti getiren golleri 32. ve 44. dakikalarda Fabio Carvalho ile 59. dakikada Philogene-Bidace kaydetti. Cardiff City'nin tek golü ise 57. dakikada Ahearne-Grant'tan geldi.

Hull City'de mücadele eden Türk oyuncular Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür, 76 dakika sahada kaldı. Bu sonuçla birlikte Hull City, 6 maç sonra 3 puanla tanışmış oldu.

Hull City'nin bu önemli galibiyeti, takımın moralini yükseltirken, Erol Bulut'un teknik direktörlük kariyerinde de olumlu bir adım olarak değerlendirildi. Cardiff City ise aldığı mağlubiyetle önemli bir puan kaybı yaşarken, ligdeki konumunu koruma adına önümüzdeki maçlarda daha dikkatli olmak zorunda kalacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.