İlk haftayı unutan Hatayspor, Manisa FK’ya hazırlanıyor

Ankara Keçiörengücü mağlubiyetini geride bırakan Atakaş Hatayspor, Manisa FK maçı için yoğun antrenmanlarla sahaya hazır hale geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2025 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2025 12:26
Muhabir: Meryem Ünal
İlk haftayı unutan Hatayspor, Manisa FK’ya hazırlanıyor

TFF 1. Lig’in ilk haftasında Mersin’de Ankara Keçiörengücü karşısında sahadan 3-1 mağlup ayrılan Atakaş Hatayspor, gözünü gelecek hafta oynanacak Manisa FK maçına çevirdi.

Bordo-beyazlı ekip, Mersin’deki antrenman tesislerinde çalışmalarına hız verdi. Teknik Direktör Murat Şahin yönetiminde gerçekleşen idmanda futbolcular, ısınma hareketleri, pas çalışmaları ve taktiksel düzeneğe dayalı çift kale maç ile maç eksiğini kapatmaya yönelik yoğun bir program uyguladı. Antrenmanın ardından kaleciler özel çalışmalarla performanslarını artırdı.

Teknik Direktör Murat Şahin, “İlk hafta aldığımız sonuç istediğimiz gibi olmadı. Ancak moralimizi bozacak bir durum yok. Futbolcularımın motivasyonu yüksek ve önümüzdeki Manisa FK maçında sahada çok daha etkili olacağımıza inanıyorum. Eksiklerimizi gördük ve çalışmalarımızı ona göre şekillendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Bordo-beyazlılar, 17 Ağustos Pazar günü oynanacak olan Manisa FK maçının hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak: Meryem Ünal

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.