TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaplan, Bodrumspor’u konuk ediyor

Ligde düşme hattından uzaklaşmanın hesabını yapan Adanaspor, Trendyol 1. Lig 30. Hafta maçında sahasında Bodrumspor’u konuk edecek. Hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyen turuncu-beyazlılar, saha ve seyircisi önünde mutlak galibiyet hedefliyor. Yeni Adana Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmada düdük Yasin Kol’da olacak.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2024 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2024 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
Kaplan, Bodrumspor’u konuk ediyor

Trendyol 1. Ligi 30. Haftası bugün oynanacak iki karşılaşmayla tamamlanacak. Ligde düşme hattının bir basamak üzerinde bulunan Adanaspor, 30. Hafta maçında sahasında Bodrumspor’u konuk edecek.

İlkhaber Gazetesi'nden Abdurrahim SAĞ'ın haberine göre; Tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyen Toros Kaplanı, saha ve seyircisi önünde oynayacağı karşılaşmadan mutlak galibiyet alıp, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor. Adana ekibi sezonun ilk devresi Bodrum’da oynanan mücadeleyi 1 – 0 kazanmıştı.

Yeni Adana Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmada düdük Yasin Kol’da olacak. Yasin Kol’un yardımcıları olarak Oğuz Kağan Çalışır ile Mahmut Gülle görev yapacak. Maçın 4. hakemi ise Yücel Büyük olacak.

Adana ekibi, dün Kemal Kılıç yönetiminde yaptığı son idman, koşu ardından ısınma hareketleriyle idmana başlayan Adanaspor, ardından anaerobik eşik koşusu, yönsüz oyun ve kenar ortalı gol vuruşu çalışmalarıyla devam etti. Çift kale maçın ardından antrenman streching ve soğuma çalışmasıyla sona erdi.

Düşme potasının bir üst basamağında yer alan ve üst sıralara çıkarak rahat bir nefes almak isteyen Adanaspor, kalan maçlardan maksimum puanları toplayarak sezon sonu ligde kalmak isterken, gelecek sezon için daha iyi bir yapılanmaya gidecek.

Son İki Mçat 4 Puan

Adanaspor, ligde son iki maçta 4 puan topladı. Alınan puanlarla moralli olan Toros Kaplanı, kalan maçlardan puanları toplayıp, ligde kalmanın hesabını yapıyor. Adanaspor’un kalan maçları; Bodrumspor, Çorum FK, Manisa FK, Altayspor ve son hafta Bandırma Spor..

Kemal Kılıç: Çıkışımızı Sürdüreceğiz

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, son iki hafta 4 puan aldıklarını ve bunun önemli olduğunu belirterek, “Eyüpspor ve Gençlerbirliği gibi iki önemli maçtan 4 puan almak çok önemliydi. İyi oyunlarımıza bunu devam ederek alt sıralardan kurtulmak için mücadelemiz devam edecek" dedi.

Trendyol 1. Lig

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.