TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaplan uzatmada güldü

Adanaspor, Trendyol 1. Lig 6. haftasında sahasında Erzurumspor’u uzatmada 90+4’te Fernandes’ten bulduğu gol ile 4 maç aradan sonra galip geldi. 

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2023 21:38
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2023 21:38
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kaplan uzatmada güldü

Adanaspor, Trendyol 1. Lig 6. haftasında sahasında Erzurumspor’u uzatmada 90+4’te Fernandes’ten bulduğu gol ile 4 maç aradan sonra galip geldi. 

Kaplan uzatmada güldü
1 – 0 

MAÇ YAZISI: Serhat ŞANLI
Karşılaşmanın ilk yarısı her iki ekibin de kaleye isabetli şutu olmadı. İlk önemli pozisyon konuk ekipten gelirken, buldukları gol ofsayta takıldı. Maçın 12. dakikasında Erzurumspor sağdan taç atışı kazandı. Orhan Ovacıklı’nın uzun kullandığı atışta Adana ekibinden Fatih kafa ile sektirdi, arka direkte bulunan Eren Tozlu kafa ile altıpasa indirdi. Kale önünde bulunan Mustafa Akbaş dokunup ağlara gönderdi ancak VAR’da yapılan inceleme sonrası ofsayt gerekçesiyle gol iptal edildi.

İkinci ayrı ekipler galibiyet için karşılıklı ataklar geliştirdi. 50.dakikada Mehmet Fevzi'nin kaptırdığı topla ceza alanına giren Rosheuvel'in vuruşunda kaleci Ahmed Said’te kaldı. Turuncu-beyazlılar baskısını artırdığı dakikalarda 86’da Batuhan'un vuruşunda Ahmed Said yine güzel bir kurtarış yaptı. 94.dakikada Fernandes kendi sahasından aldığı topla Erzurum ceza alanına kadar topla gitti ve aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi:1-0

Ligde tam 4 maç sonrasında galibiyete tanışan Adana ekibi, puanını 6’ya çıkarırken, konuk ekip 6 puanda kaldı. Turuncu-beyazlılar, önümüzdeki hafta Göztepe deplasmanına çıkacak. Erzurumspor ise kendi evinde Boluspor’u konuk edecek.

STAD: Yeni Adana
HAKEMLER: Alper Akarsu xx, Ali Uğurtan Demirtaş xx, Mehmet Pekmezci xx
ADANASPOR: Ahmet Said xxx, Hüseyin Öztürkxx, Fatih Kurucuk xx, Evren Korkmaz xx, M. Fevzi Yıldırım xx, Yepie xx(dk.85 M. Enesx), A. Dabo xx, Harun xx(dk.75 Serhatx), Diakite xx(dk.75 Hakkıx), Eric Ayuk xx(dk.64 Lukakuxx), Dimitri Oberlin xx(dk.64 Fernandesxx)
ERZURUMSPOR: Göktuğ xx, Celal xx, Orhan Ovacıklı xx, Mustafa Yumlu xx, Mustafa Akbaş xx(dk.65 Yakupxx), Furkan Özhan xx(dk.82 Süleymanx), Estrela xx, Batuhan xx, Sefa Akgün xx(dk.90 Alican?), Rosheuvel xx(dk.90 Özgür?), Eren Tozlu xx
GOLLER: Dk.94 Fernandes
SARI KARTLAR: Evren (Adanaspor) - Eren Tozlu (Erzurum)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.