TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kerem Aktürkoğlu Beşiktaş'a geliyor mu? Son durum ne?

Beşiktaş'ın Kerem Aktürkoğlu'nu transfer etmek istediği iddiaları gündemde. Peki, bu transfer gerçekleşecek mi? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2024 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2024 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
Kerem Aktürkoğlu Beşiktaş'a geliyor mu? Son durum ne?

Süper Lig'de transfer dönemi yaklaşırken, en çok konuşulan isimlerden biri de Kerem Aktürkoğlu. Galatasaray'ın yıldızı futbolcusu, Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alıyor.

Sosyal medyada çıkan haberlere göre, Beşiktaş, Kerem Aktürkoğlu ile ciddi anlamda ilgileniyor. Milli oyuncunun, yurt dışından bir takımla anlaşamaması halinde Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baktığı öne sürülüyor.

Kerem Aktürkoğlu, 2020/21 yaz transfer döneminde bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olmuştu. 4 sezonda 200 bin Euro'dan 17 milyon Euro'ya kadar yükselen bir piyasa değeri bulunan Kerem Aktürkoğlu, yaz transfer döneminde yurt dışı tekliflerini değerlendirmeyi ve kariyerine Avrupa'da devam etmeyi düşünüyordu.

BEŞİKTAŞ'A GEÇMESİ MUHTEMEL Mİ?

Peki, Kerem Aktürkoğlu Beşiktaş'a transfer olacak mı? Bu sorunun cevabı şu an için net değil. Transferin gerçekleşmesi birkaç faktöre bağlı:

  • Yurt dışından alacağı teklifler: Eğer yurt dışından cazip bir teklif alırsa, Beşiktaş'ı tercih etmeyebilir.
  • Galatasaray ile sözleşmesi: Kerem Aktürkoğlu ile Galatasaray arasındaki sözleşmenin devam süresi ve fesih bedeli de transferde rol oynayabilir.
  • Beşiktaş'ın teklifi: Beşiktaş'ın sunacağı maaş ve transfer ücreti de Kerem Aktürkoğlu'nun kararını etkileyebilir.

Kerem Aktürkoğlu'nun Beşiktaş'a transfer olması, Süper Lig'de dengeyi değiştirebilecek bir hamle olabilir. Her iki takımın taraftarları da bu transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini heyecanla takip ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.