TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaelispor Taraftar Grubu Hodri Meydan, Ertuğrul Sağlam'ın İstifasını İstiyor: "Artık Gerekeni Yapın!"

Kocaelispor'un Şanlıurfaspor'a 1-0 mağlup olmasının ardından Hodri Meydan adlı taraftar grubu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve ekibinin istifasını talep etti. Taraftarlar, sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamada, takımın varlık gösterememesine sebep olan herkesin istifasını beklediklerini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2024 23:40
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2024 23:44
Kaynak: Haber Merkezi
Kocaelispor Taraftar Grubu Hodri Meydan, Ertuğrul Sağlam'ın İstifasını İstiyor: "Artık Gerekeni Yapın!"

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Kocaelispor'un Şanlıurfaspor'a yenilmesinin ardından, Hodri Meydan adlı taraftar grubu sessizliğini bozdu. Taraftarlar, "Bu şehirde korkak adamlara yer yok" başlığı altında yaptıkları açıklamada, takımın performansından memnun olmadıklarını ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile ekibinin istifasını talep ettiklerini belirttiler.

Açıklamada, "Haftalardır oynanan futboldan memnun olmamamıza rağmen her hafta büyük bir sabırla bugüne kadar sustuk. Ama artık hiçbir şekilde susacak sabrımız kalmamıştır. Binbir emek ve bir şehrin kenetlenmesiyle bugünlere geçmişini satmadan gelen camiamızın haftalardır yetersiz futbol oynatan teknik direktör ve ekibine tahammülü kalmamıştır. Bu geceden itibaren takımın sahada varlık göstermemesine sebep olan teknik direktör ve ekibinde bulunan herkesin istifasını ivedilikle bekliyor olacağız" ifadeleri kullanıldı.

Hodri Meydan, futbolculara da seslenerek, "Milyonlar harcanarak kurulan mevcut kadronun oynadığı kötü futbolu asla ve asla kabul etmediğimiz gibi, bu günden itibaren sahada kaybedilen puanlara tepkimizi en yüksek sesle vermekten bir adım geri durmayacağız. Armanın hakkını verin. Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız bu yolda, şampiyonluğa inanmayan ve beklentilerimizi karşılayamayan her kim varsa bu şehirde ona asla yer vermeyeceğiz. Artık gerekeni yapın" şeklinde çağrıda bulundu.

Taraftar grubunun bu kararlı duruşu, Kocaelispor camiasında büyük yankı uyandırdı ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın geleceğiyle ilgili tartışmaları da beraberinde getirdi.

Bu haber, Kocaelispor taraftar grubunun teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a yönelik istifa çağrısını ve geleceğe dair tartışmaları öne çıkarıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.