TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lider, Bursa Yıldırım deplasmanında

TFF 3. Lig 4. Grupta bitimine 4 hafta kala adını 2. Lig’e yazdıran Bitexen Adana 1954 FK, ligin 30. haftasında deplasmanda Bursa Yıldırım Spor’a konuk olacak. Hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyen turuncu-beyazlı ekip, 3 puanı alıp galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2024 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2024 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
Lider, Bursa Yıldırım deplasmanında

TFF 3. Lig lideri Bitexen Adana 1954 FK, Bursa Yıldırım Spor’a konuk olacak. Adını bir üst lige yazdırmayı garantileyen Adana ekibi, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Lider, zorlu deplasmanda 3 puanı alıp serisini sürdürmek istiyor.

İlkhaber Gazetesi'nden Serhat ŞANLI'nın haberine göre;  Minareli Çavuş Spor Tesisleri’nde saat 15.00’te başlayacak karşılaşmanın hakemi Özer Özden olacak. Özden’in yardımcılığını Caner Kurt ile Selçuk Gökgöz yapacak. 4. Hakem Ertuğrul Ramazan Boyraz olacak.

bitexsen

Genel Kurul İçin Haziran Çağrısı

Adana 1954 FK, TFF’nin genel kurulu hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklama şöyle;

“Bilindiği üzere TFF’nin 18.07.2024 tarihli olağanüstü seçimli genel kurul tarihinin, mevcut yönetim tarafından 2024/2025 sezonu yapılanmasını etkileyeceği ön görülerek, Genel Kurul delegeleri tarafından seçimin en geç Haziran ayı içerisinde yapılması için imza toplamaya başlanmıştır.

Toplanan imzaların TFF’de panik havası yarattığı ve bu nedenle TFF Yönetim Kurulu üyeleri tarafından sorumlu oldukları kulüpler birliklerine mesajlar atmaya başlandığı öğrenilmiştir.

Sorumluluğu dahilindeki kulüpler, birliklerine atılan mesajlarla, yeni döneme yönelik olarak, kulüpleri farklı örgütlenmelere sevk etmekten ve yönlendirmekten kaçınmayan bu yönetim kurulu üyeleri, bağlı bulundukları başkanlarının izinden gitmeye devam ettikleri sürece, tarihin açılmayacak sayfalarında yer alan kısa cümlelerdeki gizli özne olmaktan öteye geçemeyeceklerdir.

Kulüplerin özgür iradelerini bu yollarda gasp etmeye çalışmak, beyhude bir çabadan öteye geçmemekle birlikte, TFF’nin mevcut yönetiminin de süregelen yönetim tarzını bizzat yönetim kurulu üyeleri tarafından ortaya koyması açısından önemli bir göstergedir.

İmza vermeyen az sayıdaki güzide kulüplerimize de bu bağlamda yeniden bir çağrı yaparak, TFF’nin ‘Federasyon kulüpleri’ anlayışını yıkarak, yeni seçeceğimiz yönetimle birlikte ‘kulüplerin federasyonu’ anlayışına bir an önce kavuşmak için olağanüstü seçimli genel kurulun en geç Haziran ayı içerisinde tamamlanmasına dair imza vermeye davet ediyoruz. Saygılarımızla. Adana 1954 Futbol Kulübü”

 TFF

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.