TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin Fen Lisesi bölge şampiyonu oldu

Mardin Fen Lisesi erkek voleybol takımı okullar arası bölge müsabakalarında birinci oldu. Bölge şampiyonu olarak altın madalya kazanan Mardin Fen Lisesi voleybol takımı, Türkiye Şampiyonasına katılmaya da hak kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2019 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2019 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mardin Fen Lisesi  bölge şampiyonu oldu

Adnan AVUKA

 

MARDİN (İLKHABER)- Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nin de desteği ile başarı sağlayan Mardin Fen Lisesi erkek voleybol takımı kaptanı Ahmet Furkan Aydın, Türkiye Şampiyonasında Mardin’i ve bölge şampiyonu oldukları için Güney Doğu Anadolu Bölgesini en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Aydın, “Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nin desteği ile katıldığımız bölge müsabakalarında birinci olduk. Türkiye finallerine katılma hakkı kazandık. Bölgemizi ve ilimizi finallerde en iyi şekilde temsil ederek derece ile başarımızı pekiştirmeyi hedefliyoruz. Gençlik merkezi yetkililerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜNDEN GENÇLERİ TEPRİK ETTİ

Mardin Fen Lisesi erkek voleybol takımın bölge şampiyonu olması bir çok kurum ve kuruluş tarafından takdirle karşılandı.

Mardin’de yapılan Bölge Şampiyonası maçlarını izleyen Mardin Emniyet Müdürü Hasan Onar da liseli gençlerin bu başarısının çok sevindirici olduğunu dile getirdi.

Mardin’de spor alanında çok önemli gelişmeler olduğunun altını çizen Emniyet Müdürü Hasan Onar, başarının artması daha alt yaş gruplarında daha fazla gencin spora teşviğini sağladığını ifade etti. Başarısından dolayı Mardin Fen Lisesi’ni kutlayan Onar, “Sporda mücadele etmek şarttır, Mücadele olmadan başarı da olmaz. Bir sporcuya yakışan en güzey şey ise mücadelesini centilmenlik sınırlarında yapmasıdır. Bir sporcu başarıda veya başarısızlıkta rakibini tebrik ediyorsa o sporcu doğru yetişmiştir. Liseli gençlerimiz bölge şampiyonu oldu. Burada misafir ettikleri takımları yendiler ve şampiyonluğa ulaştılar. Onları şampiyonluklarından dolayı kutluyorum. Fakat en önemlisi centilmence mücadelelerinden dolayı da kutluyorum. Aynı centilmenliği ve başarıyı Türkiye Şampiyonası’nda da tekrarlamalarını diliyorum.” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.